lördag 16 augusti 2014

Två kilo extra runt benen och dryga milen...

..det är dagens planer då det gäller min dagliga motion. Glädjande nog faller vågens siffror ganska snabbt just nu vilket gör att hästkrafterna i motorn ökar hos gubben.
Såg ni vilka skitstövlar fransmannen och polacken var då de demonstrerade vid prisceremonien under EM igår. Det var ju inte spanjoren, som blev trea efter att han som vann diskades, fel. Han fick stå där ensam på sin tredje pall en lång stund innan fotograferna ropade fram honom.
Skit ner er Frankrike, ni är dåliga sportsmen och kan lika gärna packa och åka hem. Gårdagen blev i stället en välförtjänt katastrof för er hela gänget och ni tappade medaljer och finalplatser i nästan alla grenar. Hut går hem heter det...För Sveriges del är det inget att säga. Sänd en halv trupp nästa EM det räcker. Och för bövelen se till att Christian Olsson stannar hemma, en sån rövslickare vill vi inte ha i TV-rutan. Det är både skämmigt och larvigt att se hur han hissar upp de svenska deltagrna till skyarna oavsett om de kommer till start eller ej. Alla är de framtidslöften av stora mått.
Att Abeba Arigavi varit hemma i etiopien och käkat jordnötter det syntes och att man inte, efter att ha sett nyblivna holländskan Hassans framfart tidigare, passade på att utnyttja detta i bättre utsträckning det är märkligt. Hade Arigavi stuckit innan holländskan började avvancera från slutet av klungan hade hon förmodligen inte hunnit ikapp. Arigavi hade säkert fått draghjälp av trean, Laura Weightman och knäckt Hassan?
Vinner hon idag igen mån tro, starke Hassan,då hon ger sig ut på 5000 meter mot bland annat nyblivna svenskan Meraf Bahta. Jag tror det. Har man sprungit efter skolbussen i lös sand hela sitt liv då orkar man med på 1.500 och 5000 meter på två dagar. Sorry Meraf, kan du knäcka någon i fältet är du duktig, tar du en medalj så blir jag glad och då får du säkert Christian Olssons autograf på tröjan.
pappa B
Skicka en kommentar