måndag 15 september 2014

Nu är det måndag fast det känns som söndag ?

Helgen är slut, mörkret säner sig över Torrevieja och havet ilsknar till lite när timmen blir sen. Det är fortfarande varmt, men brisen blir allt kraftigare och temperaturen lite behagligare.
Det är mycket folk i omlopp, unga, gamla tonåringar och pensioärer med sina små hundar. Skall göra en liten bildkavalkad på några hundar under veckan. Här finns de mäst främmanade kombinationer och ingen är den andre lik.

Att hunden är människans bäste vän det råder det ingen tvekan om här nere i Spanien. Var och varannan har en liten lopphög hängandes i kopplet. Mest små hundar, men även någon boxer och blandras med schäfer i blodet. Väldigt många ensamma, både män och kvinnor i ganska höga åldrar. De sitter och tittar och det syns att de väntar på något, vad är svårt att säga.

På de här två bilderna hittar vi tre ensamma människor. Kvinnan har tack och lov en liten hund som håller henne sällskap medan gubbarna sitter helt för sig själva. Jag väntade en stund för att se om det  kom någon men de reste sig efterett tag och vandrade vidare, själva. Tyckte lite synd om dem faktiskt.
I morgon blir det lunch med Hr Limberg från Alingsås, fast just nu bor han i Santa Paula, sedan flera år tillbaka. Det skall bli roligt att träffa honom här nere i Torre.
Nu har jag haft aircondisen på en stund så det är svalt och skönt i sovrummet. Gubben smyger snart ner under lakanet och det tycker jag att ni skall göra också. Sov så gott
pappa B
Skicka en kommentar