tisdag 16 september 2014

...och idag har det varit tisdag hela dan konstgt va?

 Svenne Rubin & Glesbygdsrebellerna lirar loss nere i Torrevieja. Först var det Café Hudik som hade besök av de glada gossarna och nu i kväll släppte de loss allt för en stor publik i källaren på restaurangen "Svensken vid Havet"
Att svenska trubadurer och band går hem hos de svenskar som valt att leva nere i värmen, den saken är klar. Det gungade friskt och i refrängerna var det stämsång i alla tonarter som finns. Roligt hade man, ölet flödade och det var utan tvekan damernas kväll denna afton. Gubbarna var mer surmulna och förmodligen lite avis för att de tre grabbarna i bandet fick fart på deras käringar. Detta var sista spelningen för den här gången men om man får tro på publiken och Avenne själv så lär de nog komma tillbaka, var så säker.
Den lille fjanten Stefan Lövén sover gott sedan han nobbat Vänster-Jonas en plats i regeringen och han borde nu skyndsamt ta sig hit ner till Torrevieja för att städa upp på det svenska Konsulatet, för det är en anskrämlig blick som möter eventuella människor som av en eller annan anledning tar sig dit för att få hjälp. Inte ens rena fönster och fräscha bilder/affischer utan urblekta där man knappas ser vad de föreställer. Även skylten över entrén är lös och fladdrar för den lätta bris som ibland sveper över Torrevieja. Skäms på er, så här får ni inte presentera Sverige, då kanske ingen vill komma dit.
pappa B

Skicka en kommentar