tisdag 18 november 2014

Spanien är som ett rökeri både sommar och vinter...

...man behöver inte dricka sig berusad för att gå in i dimman. det räcker med att öppna dörren till en bar eller något annat allmänt ställa för att hamna i dimman direkt. Spanjorerna och alla rökande skandinaver bolmar så halva staden ser ut som om den stor i lågor. Detta märker man mest påkvällen när solen slocknat.
Men...lite kredit skall man ändå ge en del av rökarna som laddat med e.cig och sitter och suger förnöjt på sitt silverfärgade munstycke.

Om detta hjälper till att få folk att sluta eller dra i sig mer eller mindre gift det kan jag inte svara på men visst känns det som en mer hälsosam variant, inte minst för oss som inte röker, men ändå drabbas av de som bolmande hasar sig fram genom livet.

Det verkar dock vara en lite procedur innan man får liv i sin elektriska fimp och det kanske är den terapin som röakaren behöver då det fortfarande är väldigt många här nere i Spanien som rullar sina egna cigaretter. Vad för slags innehåll dessa består av låter vi också vara osagt.

elektriska cigaretter, handrullade gräspinnar eller köpta fördigpaketerade. Skit samma, sluta ta livet av er själv och andra. Fimpa i dag!
pappa B

Skicka en kommentar