onsdag 25 mars 2015

Regnigt och ruggigt men livet går vidare..

Detta är Margå, vår lilla mascot här nere i Torrevieja. 
Den vandrande skorstenen brukar vi skoja med henne om 
då hon måste ta sig ett bloss så fort vi stannar. Går vi en mil 
utan uppehåll röker hon inte alls, men så fort vi stannar så 
åker det in en pinne i näbben på henne. Här har hon blosat när 
vi stannade för att tanka. Schäfern granskar hennes fötter och 
är nog sugen på att ta sig ett smakprov. Janne och hon skickar
"likes" till varandra på fejjan, det har jag sett i smyg.

Gick och satte mig på en av barerna i grannskapet i går eftermiddag. Träningen var över och jag blev hemkörd av Janne i sin fina bil. Hade ätit efter bouleträningen så jag var mätt och belåten. Gick ner till träbaren och beställde mig en GT och satt och funderade över livet och allt dess innehåll. Här kan jag, en ålderstigen gubbe där "bäst före datumet" gått ut för länge sen, sitta och smaska på en GT på en bar i Spanien. Hemma i Vinterlandet sliter min unga vackra kvinna med både jobb och våra två tonårsbarn. Hur många gubbar kan göra det? Nej just det min lilla Suz är värd hela sin vikt i guld, nu väger hon ju inte så mycket, men det skulle bli en ansenlig summa euru i alla fall. Tack och lov har vi fått barn med förstånd så de sköter nog om sin lilla mamma så gott de kan. I vissa fall kan ju dressyren också ha påverkat utfallet då det gäller att uppföra sig. Jag klarar mig själv här nere i Sommarlandet.
Ja sommar har det inte blivit här heller och idag är det både regnigt och ruggigt även här nere. Men..man har lovat 25+ till helgen och då hoppas nog de flesta av oss S att värmen skall stanna kvar för gott.
panien svenskar

Längst i i baren sitter det alltid en grupp engelsmän i min ålder. De dricker öl och ser på fotboll, varje dag. Kommentarerna flödar i samma takt som ölen och ju längre matchen lider ju roligare blir gubbarnas kommentarer. Deras väg över lokalen och ner för den lilla trappan för att släppa ut lite av allt de hällt ner, är oftast både längre och krokigare än normalt. That´s life.

Nu väntar hemmamatch mot PUMA, ett engelskt lag som lär vara rätt så skapligt. Målsättningen för oss är självklar. Vinn, helst alla fyra matcherna och plocka med 3 fina poäng för hemmaseger. Kanske jag återkommer senare idag med resultatet. Alltid är det någon av er som klappar lite i händerna om vi grejar en seger.
pappa B
Skicka en kommentar