onsdag 30 juli 2008

Bad och trångt på GeKås, det är semester det...


"Skogarnas Konung" och "Prinsessan" mår som små sardiner i det våta elementet. "Prinsessan" dyker och uppför sig som en mindre valross. "Skogarnas Konung" han tar det mer tekniskt och tränar benspark och crawl.
Pappa B sitter i sin uppblåsbara plastfåtölj och guppar fram på vågorna, ständigt inom synhåll för kvinnan som förmodligen är beredd att hoppa i drickat om gubben skulle trilla ur fåtöljen. Själv sitter hon blixtstilla och löser korsord. Tar en tur i vattnet för att doppa sig och sedan upp till korsordet igen. Inga större åthävor här inte. Allt lungt och i morgon fortsätter badandet.

Efter drygt 2 timmar vid havet var det dags att intaga förplägnad och sedan göra det obligatoriska rycket till Ullared. Denna gigantiska lekplats för landets damer. Tonvis med kläder forslas ut därifrån varje dag och 100 meter provhytter med bås på bägge sidor är sprängdfyllda så gott som varje dag. Allt fungerade och det enda som verkar oroväckande är det stora hål det blev i portmonän.
Det här var bästa köp den här resan till Ullared.
Just det, rykande färsk Asterix, Godnatt
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men visst är undervåningen på Gekå:s en gigantisk lekplats för våra gubbar ;)

cornelia sa...

njut njut njut av vatten. Ikväll ska det bli bad på Kåsjön här med! 29 grader är ju nästan som hemma. Nästan för att alla pratar ju svenska här!

Pappa B sa...

GeKå:s källare, ett klart gubbdagis, helt rätt.