torsdag 31 juli 2008

Åter en dag i solens tecken.....

Det blev ingen badbild idag även om pappa B bränt fläsket rejält nere vid havet även denna dag. Har hört att väderleken nere i Alanya lär vara i värsta laget så det gäller att se ut som en makrill redan när vi kommer ner.
Idag gick vi tidigt till stranden och efter en utskökt sommarmiddag (slöhandlade tre pizzor) så åkte kvinnan och "Prinsessan" ut på shoppingtur till Falkenberg och "Skogarnas Konung" och jag fick några timmar för oss själva. Vilade....jo jag tackar jag. Först gick vi en tipspromenad och svarade på 12 svåra frågor, sedan skyndade vi oss hem och drog på oss badbrallorna och så raskt ner till stranden....klockan var då 18.45. Inte många som trängdes bara några andra gamla gubbar och vi. Med oss hade vi en inköpt mini baseboll för 14 riksdaler som vi kastade långt ute i vattnet. Nyttigt för både "Skogarnas Konung" och mig. Inga badbilder idag, men en vacker väderkvarn som även fungerar som vandrarhem (gjorde den förr i alla fall, vet inte riktigt hur det är i dag)

Med andan i halsen kom "Prinsessan" och "Skogarnas Konung" springandes och ropade att nu var harungarna framme. Det bor nämligen tre harungar under en av de villavagnar som står längst bort på campingen. Jag tvingades skiva iväg med kameran på axeln för att föreviga någon av dem.
...och titta vad söt man kan vara. Ut snabbt som blixten för att hinna gnaga i sig lite grönfoder och lika snabbt in under vagnen igen när det var något farligt i närheten.
Grannarna Kenneth och Monica jagar mördarsniglar och har därmed kvällen räddad (skit på TV:n)
Såg på väderleksrapporten att regnet börjar närma sig och då är det dags att dra sig hemmåt mot Angered och de fyra ordinarie rummen. Stannar nog fram till lördag kväll, då vi packar ihop.
Ha en skön afton, godnatt, god jul och en riktigt glad påsk
pappa B

Inga kommentarer: