tisdag 29 juli 2008

Solen mer human idag......

Lägger in en bild från i går kväll. Plötsligt exploderade himlen nere i Olofsbo och blev både lila och rosa. Nu blir det oväder var min första tanke och jag plockade in att handdukar, badbyxor och annat löst som hängde på verandaräcket. Men....inte en vindpust och inte en droppe så allt klarade sig. Vänner och släktingar har tvingats återgå till sina respektive arbeten vilket gör att vi är ensamma igen.

Idag vaknade jag nästan lika tidigt men struntade i promenaden (man får inte skämma bort kroppen på semestern) Det var betydligt kyligare i morse och nu undrar jag om inte det vackra vädret håller på att dra sin kos. Jag hoppas att jag får fel för det är fantastiskt roligt med sol och varma vindar plus ett hav som även jag vågar bada i.
Nu blir det ett glas vitt och lite syndigt att stoppa i näbben. Kvinnan och "Prinsessan" har varit och hamstrat medan "Skogarnas Konung" och jag har gått på tipspromenad. Av 12 frågor räknar vi kallt med att få minst 5 rätt, resten åker vi nog dit på. Sitter ute och bloggar och det ser riskfyllt ut om man lyfter blicken mot skyn. Vi höres förhoppningsvi även under morgondagen.
pappa B
Sköt om er och glöm inte bort att tycka om er själva lite extra i morgon! Och håll ögonen öppna! Varför? Jo annars ser ni ju ingenting!

Inga kommentarer: