lördag 12 juli 2008

söndag med "Prinsessan" kräver sin man...

Så här stillsam skulle man se ut. Köksmästaren på slott Schorssow heter också Bernt. Funderade ett tag på att kontakta honom då "Prinsessan" gick ut som hårdast idag på förmiddagen. Nu har hon stillat sig och leker med en klasskompis. Phu! Det frestar på ibland att vara en ålderstigen fader, det skall ni veta. Man får betala priset rätt rejält för de där tre minuterna i sänghalmen. Fast, med handen på hjärtat så är det värt det 100 gånger om. Egentligen tycker jag att det är väldigt bra att hon har temperament och en sjuhelvetets motor. Hon skulle bara släppa lite på gasen ibland, när farsgubben börjar gå på knäna.
Idag har hon gjort mozarellasallad, helt perfekt men vi skippade all annan matlagning och micrade varsin Gorbys. Vi var lata helt enkelt och så fick vi mer tid över för annat bus.
"Skogarnas Konung" har ringt några gånger och är väl inte på sitt allra bästa humör. Fick dock tag i en gammal cykel som han gjort om till en terrängående maskin utan skärmar och kedjeskydd. Friden och lugnet över smålands djupa skogar har återställts.
Återkommer med lite mer slott i afton, ha det så länge.
pappa B

Inga kommentarer: