fredag 22 augusti 2008

Åh dessa fantastiska små liv....

Min gode vän Cornelia, som äger modellagenturen Arkadiamodels här i Göteborg har näsa för sitt jobb. Hon plockar fram den ena efter den andra då det gäller modellämnen. Hon är sträng, bestämd men rättvis. Men...framför allt hon har "ögat", både som fotograf och som scout. Ja nu menar jag inte att hon rusat runt på någon haik, gör upp eld genom att gnida två pinnar mot varandra, knyter knopar och sånt. Näää...jag menar att hon är en mästarinna på att hitta vackra modeller.
Idag har jag varit ute med två av de nya tjejerna, Rebecca och Sandra. Bägge två har potential, yttre förutsättningar, en liten nypa attityd och rätt inställning till det tuffa jobbet som modell.

SANDRA, lång och mycket vacker. Posa med ansiktet det kan hon, men glömmer totalt sina långa vackra ben och sin kropp i övrigt. Det skall vi fixa till, ge oss bara lite tid så skall ni få se.



Lagom tuff, laomt kaxig och trygg när hon fick hålla lite på en gammal Peugeot. Men titta här, Bara under de första minuterna med mig så glömde hon plötsligt bort att vara ängslig.
Inte illa första gången framför pappa B:s hemska kamera. Mitt inne på Allum bland allt folk dessutom. Bra jobbat Sandra. Nu väntar havet, eller hur?

REBECCA, snäll och go tjej. Lite mammas flicka. Hon skulle tuffas till, få mer attityd våga vara sig själv lite mer. Vad hände? Efter 10 minuter gick hon loss så det stod härliga till och kolla här. Borta är den lilla snälla "ullidullungen" och en ung tuff tjej tar hennes plats. Skitbra jobbar lilla Rebb. Du kan bara bli bättre och bättre....

Och efter en timme blev hon ännu vassare, eller hur?

Nu tänker pappa B krypa till kojs. Trollen sover redan sött, kvinnan är ute och partajar och dyker väl upp någon gång i natt (förhoppningsvis) Jag lägger in en liten snäll bild på Rebecca som slutvinjett, en liten trollpacka som lurar ner alla unga pojkar i bäcken, näckens syster med andra ord.
Sov gott alla mina vänner och ni andra.
pappa B

2 kommentarer:

cornelia sa...

Bra jobbat tjejer och Bernt du är super duktig att få fram vissa blickar!! Tack så jättemycket att du hjälper oss!! När kan jag bjuda dig på middag som tack?

Anonym sa...

Kul att se bilderna dom blev ju bra! Hade varit jättekul att ta mer bilder havet låter bra! / Sandra