måndag 25 augusti 2008

Krassliga gubbar får mycket press?

Här ligger "Skogarnas Konung" med en pappersbit i näbben. Han körde så hårt i poolen, första dagen i Turkiet, att han plötsligt började blöda näsblod. Lugn som en filbunke, hämtar han lite papper, stoppar in det i näbben och lägger sig med huvudet högt en stund. Sedan är det fullt ös igen.
Idag läste jag på GT:s löpsedel att Ingvar Oldsberg är så fruktansvärt sjuk, lederna krånglar och jag vet inte vad, vilka krämpor karlstackarn har. Lasse Brandeby höll också på att trilla av pinnen under tiden som han hasade sig fram i Lets Dance. Är detta verkligen en nyhet som är så intressant att en kvällstidning lägger det både på ettan och på löpet?
Jag tycker att det hela liknar gnäll och klagan. Bägge dessa gossar har förmodligen fulltecknade sjukförsäkringar åt både höger och vänster. Om en vanlig bilreparatör skulla falla ner framför fötterna på någon mitt i centrala Göteborg. Skulle den personen komma på löpet och första sidan? Aldrig i livet. Möjligtvis fick de anhöriga betala en slant för att få in dödsannonsen, om personen i fråga skulle avlidit.. Sluta larva med kändisgubbarna.
Avundsjuk? Ja, det tror fan det.
Godnajt
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Bernt!
Bra rytet!
Håller fullkommligt med Dig.

Hälsningar Olbert