lördag 30 augusti 2008

När man är en glad pensionär...

....då skall man äta minimalt med mat, (dåligt med kontanter) resa runt jorden (tulpanmarknad i Holland) med långfärdsbuss (flyg är för dyrt) och så skall man lyssna på Frälsis och spela boule. Äter gör jag, maximalt, reser gör jag, flera gånger om året över hela världen, lyssnar på Kraftverk och lirar boule med ungarna (får nästan jämt stryk dessutom). Jag har svårt att se hur jag nu när jag blivit "friherre" skall kunna koppla av och bli som man skall vara. Har ju egentligen aldrig varit som man skall vara. Om detta påverkar resten av mitt halva liv, det återstår att se. Enligt sierskorna i Nordnorge och Portugal så skulle jag få flera barn än de två jag hade när jag blev spådd. Det har jag fått. Jag skulle aldrig blir rik (har jag inte blivit på pengar, men väldigt rik på kärlek och gemenskap) Bägge två sa, med flera år emellan att jag skulle bli mer är 120 år! Lite drygt hälften har jag avverkat så nu återstår ju den andra halvleken så att säga. Den brukar ju ofta bli intensivare, lite tuffare och mer spännande, eller hur?

Hur som helst så skall vi ge oss iväg ner till Olofsbo idag. Måste hinna fixa taket på villavagnen. Håller på att lägga glasfiber på hela taket. Gjorde nästan halva färdigt i fjol och det gjorde susen vid allt regnande i vinter. Skall köpa kräftor i Glommen när vi kommer ner. Sen tänder vi grillen, korkar upp en flarra rött och myser så det står härliga till.


Skall försöka gå över ännu mer till detta, jag lovar



Träna mer på det här med ungarna och försöka vinna!



Då kanske jag blir lite mer lik mina pensionärskollegor. Hur det skall gå med alla vackra kvinnor i och omkring mitt blir en annan affär. Sluta jobba? Aldrig i livet. Det är ju det roligaste som finns.
pappa B

Inga kommentarer: