tisdag 26 augusti 2008

Sagan om "Prinsessan" och pencilinet...

Att ha "vatten i trumpeten" resulterade i att farbror doktorn han ordinerade en pencilinkur på fem dagar. Detta har inneburit (en dag kvar) att "Prinsessan" har fått plåga i sig medicinen tre gånger om dagen. Det är inte någonting man kommer till pappa B och vill göra frivilligt utan det är kvinnan och jag som måste hålla i trådarna. Fast hon har varit duktig. Och blivit bättre och bättre för varje dag som gått. Men....så här såg det ut i kväll.

Startsträckan, plågan innan man tar den avgörande klunken!




Det avgörande steget Klara!



Och så kommer klunken, färdiga!



Och den enorma lyckan när den äckliga pencilinen åkt ner i halsen. Fast den lilla skvätten som blir kvar späder hon ut med ett stort glas vatten och får i sig (med viss plåga och massor av grimaser)

Medicinen är på plats och "Prinsessan" pustar ut.

"Skogarnas Konung" blev också vissen i kväll och just nu verkar det som om lustiga familjen inte riktigt är på topp då det gäller hälsan. Men vi grejar det var bara lugna.Kärleken blommar för fullt i alla fall och det är kanske det viktigaste av allt. Snuva går ju att fixa till, brusten kärlek, förtroende och ärlighet är svårare att lappa ihop. Tror inte ens att pencilin hjälper.
pappa B


1 kommentar:

cornelia sa...

Krya på dig!!!
Cornelia