söndag 17 augusti 2008

Saknaden är STOR!


Det måste villigt erkännas. Att dra för gardinerna och titta ut mot vår pool, med bergen i bakgrunden och morgonpigga tyskar som springandes försökte få ut sina handdukar på solstolarna runt poolen innan de hasade sig ner för att gräva upp högar av godsaker från frukostbordet. Tyskar tar alltid plats, även om de bara är en. På hotellet var 233 stycken tyskar, av 705 gäster totalt. Vi var bara 11 svenskar och en finne (boendes i Haparanda) med sin ryska fru och lille son.

Bilden här ovan ger faktiskt inte riktigt samma känsla så jag placerade "Prinsessan" med sina turkiska rastaflätor och mössan som taxichaffisen Mehmed köpte till henne i köket och tar en bild bara för att försöka behålla lite av den turkiska stämningen innan man helt återgå i det grå vardagslivet här i Angered.

"Kvinnan" har lovat att hålla stenkoll på alla resor, både sista minuten och alla andra utbud som kommer att dyka upp i framtiden. Vi tre andra kommer att börja "Operation tomburkar" för att fylla på Petflaskan med guldtior. Kan ni tänka er att vi fortfarande har 5,50 lira kvar av de 3 000 svenska kronor som vi lyckats skrapa ihop under året i guldtior. Dessa pengar har bara gått åt till souvenirer och utflykter, besök på borgen och annat skoj.
Just nu är det sen frukost på Angeredsmanér, det vill säga te och smörgår. Kvinnan och jag tog oss faktiskt en turkisk karramell (trollen gillar dem inte, tack och lov) för att inte falla pladask ur semesterkänslan.
Ett gott råd från pappa B. Boka in nästa sommars familjkesemester på Club Paradiso, i Turkiet, ni kommer att få uppleva någonting helt fantastiskt, någonting ni förmodligen aldrig kommer att glömma.
pappa B

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkomna hem.Det va ju bra att ni har haft en lyckad semester.Nuki har åkt till montenegro och är borta en vecka och han har tagit med sig min telefon så om du ringer mig så har jag hans nummer.Hör av dig så vi kan snacka lite.Ha det så länge.Hälsa till familjen.Jennie.