tisdag 16 september 2008

Gamla bilder och hotbrev från Finland?

Ja, Finland gillar inte att man pratar skit om Västra Frölundas hockeylag. De är det finska landslagets farmarklubb och skall således icke smutskastas. Det skiter pappa B högaktningsfull i och fortsätter hålla på HV71 som också inhyser en den finska favoriter. Nog om detta. Följer med ett öga debatten och smörsångaren som verkar ha våldtagit en barnflicka (18 år) under turnén med pianoklinkande Robban & Co.
Om han nu satt på en barnflicka som är 18 år, det kan jag ta. Är det mot hennes vilja är det illa, och har han dessutom som en del vill påskina, våldfört sig på en liten 6-åring då skall han raderas ut från prästbetyget, både här i riket och i Ungern eller var han nu kommer ifrån. Att kastrera honom hjälper föga för han har redan pipig röst och kan således tjäna extra som kastralsångare i polska kyrkan. Nej ner med honom i bunkern i Kumla och låt värstingarna leka lite med honom innan vi slår ihjäl han.

F-n vad jag har blivit elak sedan jag fyllde 65. Har det med åldern att göra mån tro? Nåväl jag har återigen satt mig vid scannern för att försöka få lagt över alla dia och negativ som ligger i en ansenlig mängd pärmar. Då slog mig plötsligt en tanke, aj! jag kanske skall lägga ut en bild från förr i tiden varje dag här på bloggen. Kan det va något så säg? Har ju som alla förstår varit med om en del saker under resans gång.

Hallå kungen!
Jag fortsätter med den unge Carl Gustavs Eriksgata i Västergötland. När han skulle upp till Ed så körde jag före och såg då den här tanten ute på en potatisåker. Fort ut ur bilen, full sula över potatisåkern och fram med kameran, förklarade för tanten att kungen skulle komma förbi i sina stora svarta Mercedes om någon minut.
-Upp med potatisspannen och vinka bad jag henne. Kungen kom, taten vinkade och jag fick en bild som rullat runt lite här och där i pressen.

Vi syns kanske innan mörkret lägger sin hatt över oss
pappa B

Inga kommentarer: