tisdag 16 september 2008

Livets alla baksidor..


...det här är en av de bättre. Lilla Elin, ung, vacker och med massor av energi var hon en av mina bästa modeller. Vi fick på tafsen av konsumentverket en gång. Hon fanns med i en annons för skinnjackor med jeans och blommig BH. Det var inte passande tyckte rödstrumporna i nämnden och vi fick, eller rättare sagt annonsören fick dra tillbaka annonsen. Att grabben på den andra bilden hade uppfläkt skinnjacka, inoljad överkropp och uppknäppta jeans, det var OK. Dessa onanimärrar som sitter och klankar ner på allt som är vackert och vettigt. Sätt dem på en öppen lastbil och kör ner dem till Afganistan. Där kan de smyga omkring och vara kvinnosakskvinnor.

En fantastisk lyckad afton.
Mitt lag, HV71 piskade upp Frölunda med hela 6-2 i hockeyns premiärmatch i Jerusalem. TV-kommentarerna, som bara tror att det är Stockholm på den svenska idrottskartan, de satte tuggtobaken i vrångstrupen och hade inte långt till gråten då de "Blå Tjurarna" valsade runt och fick Frölundaiterna att se ut som tennsoldater. Jag drog i mig en stor rökig wirre i rena förtjusningen. Skall maila till alla mina bekanta som håller på Frölunda och fråga när klubben skall börja satsa på bowling.

Om ni gillade Elins baksida så tror jag inte att ni blir besviken när ni nu får se framsidan också. Idag är denna lilla pärla lyckligt gift, mamma till tre friska barn, lika glad och ännu vackrare än den dag då dessa bilder togs. Godnatt med er hela gänget där franför datorerna, nu sover vi.
pappa B

Kan ni tänka er att bortgågne dragspelskungen Calle Jularbo skrev en vacker vals, som handlar om den här jäntungen? Just det -Drömmen om Elin-

1 kommentar:

cornelia sa...

Vacker vacker tjej!!
Var har du tagit vägen? Försökte nå dig flera gånger, har det hänt nåt?