måndag 22 september 2008

Gardinupphängning i krokig arm och ny snygg matta på golvet

Jäklar vad jag får det fint i min nya skrivarlya. 15 meter gardintyg har kvinnan klippt, fållat och fixat. Målade klar den svarta fondväggen i förrgår och nu har den vinröda bokhyllan kommit på plats, vinrött högt bord som ser ut som en jordnöt och 4 höga svarta barstolar sitter som en fläskläpp. Datorn är inkopplad, alla scannrar, skrivare och ljudapparater är installerade. Bredbandet fungerar och allt är frid och fröjd. en 4 meter lång gra/svart matta ligger på golvet, på den får ingen gå, bara på sidorna. Nu skall det bara tas fram stora fina bilder för att pryda väggarna med och ge lokalen lite känsla av mig och det jag sysslar med.
Dags för en gammal bild, nåja inte såååå gammal men från början av 2000-talet,den kommer här.

Tänk vad mycket fint man kan hitta när man tar en promenad i skogen, skogsrå, vittror, rumpenisar, svamp och blåbär. Jag hittar alltid någonting roligt när jag går ut i skogen. I fjol hittade jag ett par joggingskor, flera nummer för stora men ändå. Det är därför vi bor nära Vättlefjäll och inte sitter på någon kobbe nära havet. Jag blir bara pinknödig av allt vatten, salt är det okså så man kan inte ta sig en klunk. Snart är det bokmässa och nu går jag och lägger mig. Poff!
pappa B

1 kommentar:

cornelia sa...

Jag kanske gå ut och promenera oftare i skogen. Kanske dyker det upp en liten prins istället för en prinsessa, eller älv.