måndag 22 september 2008

Nu är regeringen ute och flyger igen....

Stadsministern med resten av clownerna i släptåg är ute och flyger igen. Först när man kom till makten så höjde man a-kassan med 300 kronor. Nu börjar det ryka i kalsongerna och sloggitrosorna och då skyndar man sig att changtilt komma med löftet att sänka a-kassan med hela 50 kronor. Med andra ord så minskar man stölden från jobbarna till 250 kronor istället för 300. I och för sig är det vackert att lämna tillbaka lite av det man stulit, men någon god gärning är det inte och några pluspoäng ute bland folker ger det inte heller.
Anders Borg kan ta sin "heliga lunta" och stoppa in den på baksidan av kroppen, eller så kan han hoppa i strömmen direkt. Nää...han kan äta upp den för det kommer ju dynga även från hålet i framsidan. USA börjar knäa betänkligt, vi har en regering som består av ett gäng cirkusartister och i Polen delar man fortfarande ut mat till de fattiga vissa dagar i veckan. Dessutom har man här i Sverige, numera en tjomme, Torsten Fensby som arbetar med att täppa till alla svarta hål i de få skatteparadis som finns kvar. Var skall jag nu stoppa undan mina 769 kronor som jag fick för att plocka majs i tre dagar? Mitt under denna kaotiska levnad, vallar man runt alla mördare och våldtäcktsmän, matar dem med sked och ojjar sig över deras förskräckliga barndom. Skolbarnen får inget bröd till soppan och kan inte heller äta sig mätta en del dagar, medans man i våra fängelser får tre mål mat om dagen och fritt kaffe. Skit ner er hela det svenska systemet. Och till er alla våldsutövare. Spänn på regeringen, hårt och brutalt var som helst, när som helt och hur som helst. Men för guds skull, åk inte fast för då får ni ett helvete. Händer det oss vanliga så kommer genast förmildrande omständigheter på tal.

Har planer på att bli norrman, fast jag tror att det är svårt att som ålderstigen frilansande svensk bli accepterar hos de norska myndigheterna. Hur som helst så skall jag nu ut på stan och ställa till rackartyg. Måhända höres vi senare. Skulle ni av någon anledning stöta på stadsministern och han påhäng så ge dem en spark i skrevet från mig.
pappa B

1 kommentar:

cornelia sa...

Hej Bernt,
Sandra har ringt flera gånger och vill gärna ha 2 bilder till hennes portfolio. Hon ska till en casting på onsdag. Kan du skicka den till mig ikväll?

Tack så jättemycket på förhand.

Cornelia