tisdag 23 september 2008

På den gamla goda tiden...

..kunde en bil i ett dike hamna i tidningen. Även om gubben som somnat vid ratten och glömt bort att svänga när vägen gjorde det och nu stod en bit ifrån och gned sina händer. Inte i förtvivlan över att ha hamnat i diket utan i undran över vad kärringen där hemma skulle säga.
Idag måste blodet flöda, ambulanser och polisbilar med blåljus påslagna finnas med och helst också ett knyte på en bår under en filt. Visst är det förskräckligt. Idag har jag ingenting att skälla på direkt. Regeringen har ju fått på tafsen i så gott som alla tidningar. det är väl bara DN och SVD (blåbärstidningar och förbannat tråkiga bäge två) som gett Borg & Co någotsånär godkänt.

Nu närmar sig bokmässan med stormsteg. Det skall bli verkligt trevligt och det finns så många spännande personer och böcker att titta på. Jag funderar på om jag skall göra en vimmelsida eller två här på bloggen. Små bilder med korta texter, exakt som damernas skvallertidningar? Kan det va nåt?
Tänker på saken så länge. Mot kontoret med den nya mattan under armen. Vi synes och höres. Länge leve greveskapet Hälsingland och den kvarvarande von Axelklaff d.y.
pappa B

Inga kommentarer: