söndag 14 september 2008

Ligger kvar i det blå!


Blåtonad och lite förvrängd i PS är hon, en av mina största favoriter framför kameran. Om hon återvänt från Canada låter jag vara osagt. En fantastisk liten kvinna, småländska med ett internationellt tänkande. Bra på varenda bild, både med och utan kläder. Givetvis har den här bilden seglat runt på internationella utställningar världen över.

Skall nu åka ner och tömma villavagnen och blåsa ledningarna. Campingen stänger idag och då gäller det att ha plockat ur och förberett för vintervilan. Känns alltid lite vemodigt att packa ihop. Året nere vid havet har varit fantastisk och givetvis ser man fram mot en lika fin säsong nästa år.

Riktiga skitstövlar!
Centerpartiet skall ju syssla med gödsel, de företräder ju våra svenska lantbrukare, även importerade ris- och hampaodlare med. Men de sprider nu så mycket dynga i de flesta politiska frågor så man ser knappt deras huvud ovanför gödselstackarna. Dessutom har deras politik utrotat i stort sett alla svenska småbrukare. Att hålla djurbesättningar vid liv, både ekonomiskt och rent praktiskt är få förunnat i vårt avlånga land. Att bedriva "Öppna landskap" kan bara Ulf Lundell. Möjligtvis fungerar en del större biodlare ganska skapligt. Jag blir ofta förbannad när jag vaknar och även om jag är Sveriges gladaste man så slår jag näven i bordet så tekopparna hoppar här hemma. "Skogarnas Konung" är förberedd men "Prinsessan" hoppar lika högt som kopparna ibland.-Pappa du skrämmer livet av mig, säger hon och tar tidningen ifrån mig.

Nu kommer alarm från kvinnan, färdigklädd med bilnycklarna i hand, aningen högröd i fejan tycker hon att jag skall krypa ur pydjamasbyxorna och göra mig klar. Stress, stress och lite mer stress. Jag blir tvungen att sluta.
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

hej!´fint kort ser ut liteen sjöjungfru, i helgen kommer jag till göteborg med den andra modellen Frida:) kanske vi ses då? kramar Amanda Karlsson

amandalk.blogg.se

Pappa B sa...

Men lilla Amanda, det är klart att vi skall ses. Skam vore det annars-
kram tebax
mannen det svänger om.
Sugen på att ta bilder? *S*

Anonym sa...

vad bra:) ja klart jag är jag är sugen på att ta bilder ställa sig framför kameran får man aldrig nog utav:)

Anonym sa...

Otroligt vackert :)