onsdag 24 september 2008

Tuff grabb och grinig forskarbrutta?

Just det. Detta är en tuff kille. Med honom bråkar ingen. Ingen ta fasta på det. Och skulle någon försöka så blev det nog det sista bråk han eller hon hoppade på. Detta är naturens stridsvagn, en lerig hårdhudad Centurion mod. Africa. Fan tar den som kommer i vägen för en sådan här.
På ett socialt forskningskontor (som sysslar med droger)här i Göteborg, sitter det en liten fru eller fröken (förmodar att det fortfarande är en fröken)och ondgör sig väldigt mycket över att jag, Sveriges gladaste man, snäll som en pudel skrev i en bildtext här om dagen att när två unga vackra dansare framförde en fri dans vid en fest på Olskrokstorget då var till och med A-lagarna på bänkarna i busshållplatsen tysta. Detta att utsätta dessa förtappade sällar, rödmosiga viktigppettrar de flesta av dem för min nedslående lilla bildtext det är ju förskräckligt. I den här lilla damens ögon är det nästan lika förödande som de danska karrikatyrerna av profeten. Att hon inte mer noggrant läser de papper hon borde få eller ha fått, från andra olika socialtanter/gubbar där det är vedertaget att kalla dessa stackars försupna människor för A-lagare, tycker jag är märkligt. Att hon som forskar i ämnet dessutom inte kan göra något åt de utslagna som hon själv har mitt framför ögonen är lika konstigt, skrämmande och dessutom förbannat dåligt. Antagligen sitter hon och svettas i ett litet trångt rum, mil från verkligheten och forskar om och kring problemen som vi, som lever i nuet har att brottas med varje dag.
Men tack skall du ha för att du läser mina artiklar lilla vän.

I övrigt har dagen varit ganska behaglig med en liten skinande sol här i Göteborg och jag hoppas som vanligt att det regnat, varit blåsigt och kallt i Stockholm med omnejd. Ja, ja det är fint väder norr om Dalälven också... Gå och lägg er. Och du greven, sluta suga på den där surpipan du alltid går och tummar på. Titta på tummen, den ser ju ut som en grillad kabanozz.
pappa B

Inga kommentarer: