torsdag 25 september 2008

Prosa, poesi och ond bråd död!

..den här killen, Kenneth, en av de duktigaste killar jag fotograferat. Inte homo heller, har verkligen fått hål i skallen. Det har han förmodligen kvar då han på ålderns höst vigt sitt liv åt kommunala styrelsetjänster. Nåja...det här hålet är bara ditsminkat av en otroligt duktig sminkös, ung vacker tjej som jag tror bor och arbetar i London nu för tiden. Detta var en bild till Halloween för 10 år sedan, tuff eller hur?

Idag öppnar årets Bok & Biliotekmässa för fackfolket. Under lördag/söndag släpps de som skall köpa och läsa allt som skrivs in. Men...först skall fackfolk och press få se och höra på grabbarna och tjejerna som vet hur man vässar en penna. Tänkte faktiskt på Hr Lindeman och hans limerick - "Det var en flicka i Gränna, som sitt rövhål så hårt kunde spänna. Att hon i detta hål, kunde strypa en ål, och dessutom vässa en penna"
Jag skall förvisso bevaka detta i text och bild, nja inte flickan i Gränna utan bokmässan. Kommer med en liten bildpresentation under kvällen. Håll i hatten om ni går ut.
pappa B

1 kommentar:

cornelia sa...

Men herregud, vilken karl och bild! Jättehäftig. Är han fortfarande så snygg så vill jag ha honom framför min kamera! Kan du fixa det?

Ciao
Cornelia