lördag 27 september 2008

Vilken häftig lördag!

Kolla in bara, här vilar inga halta löss ska ni tro;

* Uppe strax efter tuppen 08.00 (vaknar gör man förhoppningsvis varje dag)= 0 bonus
* Mätte ena väggen i vardagsrummet. Åkte upp till Reningsborg för att kolla en snygg bokhylla som kvinnan sett förra lördagen. Men...den var 4,20 lång och 3.20 hög. Höjden OK, men den var 20 cm för lång för väggen. = mindre glada miner hos paret pappa B.
* Hem och iväg till IKEA, hyrde släpkärra på Hydro och handlade ny säng till "Skogarnas Konung". = 5 bonuspoäng.
* Körde hem och bar upp sängen. Monterade ner hans våningssäng och tömde rummet. Bar ner en klippansoffa på släpkärran = stark kvinna, räddade stunden.
* Körde soffan till min lokal och baxade in den. = 5 bonuspoäng.
* Lämnade släpkärran och åkte till Hornbach och köpte 4 plastbackar med lock och en tub gul brytningsfärg. (andra rummet på kontoret skall målas ljust sandfärgat på väggarna. = 5 bonuspoäng.
* Flyttade in det nya databordet och monterade upp den nya sängen hos "Skogarnas Konung". = 5 bonusoäng.

Föll halvdöd ner i skinnsoffan och vispade i mig ett glas rödvin, samtidigt som jag tittade på Lena PH och Orup. Skitdålig show tyckte jag. Att PH börjar komma till åren och är lite rädd för detta syns klart då hon mer och mer assosierar sig till sex och våpar sig genom att stryka sig på musen och skreva med benen. Sjunga kan hon, och lira piano med, så varför detta sex-fjantande på scen. Det här hade jag kunnat vara utan. Orup går omkring och fladdrar med armarna och fan vet om han inte tror att han är en fågel.
Nu blir det ett glas rött till och så skall jag se på kampsport där rödögda japaner sparkar varandra och dunkar varandras huvuden i canvasen. Hur som helst har det varit en häftig lördag och jag förmodar att fortsättning följer under morgondagen då allt som plockats ut skall in igen. Går i nuläger omkring som en fransk träskruv och inte har ryggskottet blivit bättre av den här exercisen.
Släng er i bingen och sov så det ryker. Glöm inte att pussas lite.
pappa B

2 kommentarer:

cornelia sa...

Gud vad duktiga ni är. Vi ska cyckla på Särä banan idag. Cyckla efter nästan 2 år, stackar cyckel som har bara väntad att ta upp sig från källaren. Men vädret verkar vara hyfsatt bra. Så nu är det dags att trampa.

Ciao och akta din rygg.

Nästa lördag kväll är du inbjuden med hela familjen till min 5-års jubileum.

Kramis

Cornelia

Anonym sa...

*ping ping*
nu vill vi ju se bilder på lillebroders rum - nya säng och så din lokal också :-)

//Äldsta