måndag 20 oktober 2008

Inget bloggande idag? Jo men visst!

..har bara haft så erbarmeligt mycket att stå i. Fjärde världskriget bröt ut redan kl. 07 39 då ett av trollen slog bakut (nämner inga namn) Fel färg på strumpor, skor, jacka och inget linne hittades. Skolgången var i fara och med oanade krafter tömde jag hela garderoben för att plocka fram de saknade persedlarna. Phu....

Nu blir det mer mat!


Här hittar ni utan tvekan Götebprgs godaste pizza! Kanske den bästa i hela Europa! På den lilla ansdpråkslösa poizzerian Cyrano på Victoriagatan bakar man i stenugn. Lövtunna bottnar med de mest fantastiska tillbehör. Jag valde en med proscutti skinka, pesto och mozarella, En Loka fick bli drycken till den helt underbara pizzan. Två små bord och en väggfast äthylla med pallar. Det är allt. När vädret tillåter kan man placera ett bord utanför också.
Hit måste du bara gå om du gillar pizza och befinner dig i Göteborg.Men vem kan väl i herrans namn undvika att komma till Göteborg?Turkar sköter ugnen. Specialisten Ahyan har bakat pizzor i 7 år och vet att de pizzor man serverar på Cyrano håller högsta klass. -Alla säger att vi är mycket bra och då blir man givetvis glad, säger han och lägger in två stora björkklabbar i ugnen.

Så nu vet ni det. Raka spåret till Cyrano och övertyga er själva om hur gott detta är.
Återvänder före sängen, ha det tills dess. Lyssnar på Leonard C och trivs med en kopp vaniljte och en liten Metaxa bredvid burken.
pappa B

1 kommentar:

onlinepizza sa...

hej! vilket fint inlägg om cyrano!

VI på onlinepizza tar med några favoritpizzor i vår blogg en gång i veckan och nu har turen kommit till göteborg!

hoppas att det går bra att vi lånar dina bilder. vi kommer naturligtvis att länka till din blogg!

vänliga hälsninar

OnlinePizza