måndag 24 november 2008

En dag utan motor...

Var på den nya James Bond med "Skogarnas Konung" i kväll. En riktigt bra film med mycket action och snabba klipp, mindre hångel och mer pang, pang (det gillar junior) Lite mer James Bond känsla än i Casino Royal, som saknade alla Bond-finesser. Är väl värd att se om ni skulle vara lite tveksamma.
I övrigt har dagen gått i en ojämn lunk, nästan ingen mat och bara lite pillande med gamla och nya bilder.
Börjar bli lite sugen på att göra en utställning framöver, vi får väl se hur detta slutar. Ibland önskar jag att jag vore stark som en blomma. Att kunna växa upp genom asfalten och slå ut i sin fullaste kraft. Titta på bilden här. Maskrosorna har fått fäste i en avkapad trädstam och växer och blommar så det knakar. Förmodligen har någon skämtsam person satt dit något litet skott en gång i tiden. Trädet står ute på Ven och har förmodligen varit ett av flera i en vacker allé.
Nu tänker jag krypa ner till gumman, sen får ni säga vad ni vill. Natti
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nej usch och fy du! Då hade jag minsann tur att jag bara bet mig i kinden! :-)
Sov gott!
Mvh
Milli

Anonym sa...

Morrsning
Jag sov som en stock. Och kan du tänka dig milli, när jag hasade mig upp så BET JAG MIG I KINDEN....det fick jag för det.
pappa B

Baronessan sa...

Verkligen häftig bild! Nog är maskrosorna starka alltid. När vi äntligen fick asfalt på vår lilla byväg så brydde sig inte maskrosorna om det. De skulle upp ändå...