onsdag 26 november 2008

Igår var jag inte på banan...

Tyckte att jag nästan han med allt jag förutsatt mig att uträtta men det blev inte full fart mot mållinjen i alla fall. Fast...det lackar ju mot jul så man måste stanna till lite då och då för att ta sig en dekorerad pepparkaka och en smarrig bakelse på något café. Jag har mitt favvofik, Jennie och Nuki på Storås Café och Catering är speciella. Alltid glada, även om det är mindre kunder en del dagar. Stans suveränaste panpizza hittar du här. De ligger totaltvåa på min 10 i topp lista, och nu bakar man egna bakelser och vanliga tårtor dessutom. Jag testade en helt annorlunda julbakelse, en läcker fromage triangel med en jordgubbe på toppen. Små fruktbitar i fromagen gjorde det ännu mer spännande och den försvann lika snabbt som en avlöning från fatet. Visst är den läcker? Jag gillar nya friska grepp inom alla branscher och livet i stort, bara jag får ärtsoppa på torsdag, fläsk och negerflickor (bruna bönor) på tisdagen och honungsmarinerade kamben på fredag. Sen kan ju världen förändras i det oändliga. Jennie och Nukis nya julbakelse är en succé och den måste alla som bor i Angered med omnejd smaka, annars är ni obota dumma. Hör ni det!
Jag lämnade in Belmondo för omskoning i går. Den helt fantastiska Gunilla på Gunillas Däckservice tar hand om våra bilar (vi har två, Belmondo och Riskokaren) Idag skall hon skifta på Riskokaren så kvinnan kör Belmondo, med uppspärrade ögon och alla sinnen på helspän, till jobbet idag. -Jag gillar inte den så mycket, är så stor och bred, säger hon. Belmondo alltså. Hörde idag att Kungälv strävar mot att bli mer internationella. De annonserar efter en kinakock och en pizzabagare. Spännande när de små orterna försöker veckla ut sig.
Ha en trevlig dag, kommer åter senare under dagen.
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tja, farsan...
Jag har nominerat dig till rixFM bloggSM =)

Kram Äldsta

Baronessan sa...

Måste du hålla på och prata smarriga bakelser just nu när jag försöker hålla igen? Nåja, det lär väl falla ändå nu när det lackar mot jul. Som tur är är det långt till det bageriet för mig. Med risk för att du blir besviken så har jag ingen perserkatt utan jag ÄR en perserkatt. (en quiz). Däremot har jag tre fantastiskt dyrbara katter av rasen 007. Alltså bondkatt

Pappa B sa...

Tack lilla äldsta, kram!

Baronessan, vad vore livet utan söta saker. Som kärlek utan kyssar, totalt värdelös *s*
Rasen 007 uppskattas även den, på bild. I verkligheten slutar pappa B att andas och ser inte kattskrället heller för ögonen försvinner (på mig) Väldigt alergisk mot korthåriga jamare ser du.

Baronessan sa...

Jag tål inte alla jamare jag heller. Jag blir full av dom... :)