måndag 24 november 2008

Snåla och enfaldiga Fotbollförbundet.

LArs-Åke Lagrell och hela svenska fotbolls-Sverige, släng er i samlad trupp rakt in i väggen. Miljonerna trillar in via statens spelbolag, statliga bidrag och miljonsponsorer och förvisso har förbundet varit så smart att man installerat en smålänning som skriker när han äter och gråter när han skiter som sitt ansikte utåt.
Nu var det meningen att den hemlösas landslag skulle åka till Australien för att vara med i deras fotbolls-VM, men hur i all världen skulle man kunna ordna detta ekonomiskt. Genom att sälja tidningen Faktum? Vilket skämt, via bidrag, ja faktiskt så är detta enda utvägen. Flyget lyfter den 28 november och det finns inte pengar till biljetterna. Några hotellrum behöver inte de här killarna, de har ingen bostad normal sett så de klarar sig med en tidning och solen är varm i Australien så det är biljettpengar som tryter.
Tror ni att Svenska Fotbollförbundet lyfter på kassaskrinet och hjälper till? Aldrig i livet, Lagrell är inte det minsta intresserad av detta utan bidrager hellre med pengar till ungdomsfotbollen i Afrika? Hur in i helvete kan vi, svenska folket acceptera detta? Visst skall väl vi hjälpa övriga världen, men först tycker jag att vi skall hjälpa våra egna, sen kan vi slå oss på pattarna och sända över lite dollar till djungeln eller öknen.
Lagrell och alla hundratusen som springer runt och jagar en fotboll, släng er i väggen och ta en sjuhelvetets lång sats så det känns.
pappa B

Inga kommentarer: