måndag 15 december 2008

3000 bort från Elektrolux. 2500 bort från SKF


NU undrar jag när dessa brancher får miljarder från regeringen (våra pengar)? Dagens "gubbkalsong" presenterar del 2 och 3 sport och kultur som två små reklamblad. Medföljande reklamtidningar från Siba, Expert, El-Giganten för att inte tala om MediaMarkt är lika tjocka som del 1 av "gubbkalsongen". Visst gräset på arenorna är fruset och puckarna glider mera sällan in i måååål! Men här på västkusten är man totalt oengagerad av andra sporter än hockey och fotboll. Är du en sportreporter som är rädd för basket, bowling, till och med handboll, dragkamp, skidor, skytte, simning "just name it", Då är du garanterat en mann/kvinna för jobbet på "gubbkalsingen".
Hade det inte varit för kvinnan så hade inte något tidningsbud behövt lägga någon tidning i vår klämma, den saken är klar. Då hade jag även fått lite motion när jag kilat ner och köpt Aftonbladet.

Nu skall massmördaren och idiotförklarade Qvist få resning i domstolen. Det har den här typen haft nog av. En kula mellan ögonen skulle han ha. Nya statliga miljoner skall rulla bara för att börja om och konstatera att han inte alls har mördat alla han tidigare har sagt. Då skojade han bara? Vilka känslor som måste rivas upp hos de som levt med detta under alla år. Å dessa fjantar till människor som går och lyssnar på allt dravvel som de inspärrade knäppgökarna sysslar med. Nej skjut den djäveln mitt mellan ögonen. HAn har fått sina chanser, nu är det banne mig nog. Dagen har börjat, adrenalinet har väckts till liv. Tack GP för att ni är så dåliga och tack hela samhället som är så ruttet.
pappa B

3 kommentarer:

Peace in mind sa...

Ojojoj, känslor i svallning...men tänk efter, en sjuk människa i drogat tillstånd...

Ja, ärligt talat vet jag inte vad jag ska tro, mer än att de sår han river upp varje gång han gör en helomvändning måste vara fruktansvärda att uthärda. Som anhörig/efterlevande.

Jag är total motståndare till hur media använder detta i till synes mycket spekulativa syften. Vad var anledningen till att Hannes Råstam ville göra sig till vän, se om han kunde vinna Qvicks förtroende???

Hoppas adrenalinet hunnit verka och att dagen blir liiite uthärdlig! Du får en kram tillbaka, och en cyberpepparkaka för att bli snäll:)

Anonym sa...

Är bara in här och vinkar lite=)
*vinkevink*

Anonym sa...

Den här gubben han har gjort bort alla sina rättigheter. Skall inte frias och inte släppas ut. Han har ju blivit dömd för ett par mord där bevisen varit helt klara, det räcker.

Hej lilla Happis, vad kul att se att du lever och är på banan.