tisdag 30 december 2008

Detta är en nyårshälsning till Stellas rabbisar!

Mitt namn är Torstelina, en ung kanintjej i fin form och utan skavanker. Jag hälsar till alla kaninvänner ute i rymden och önskar dem ett gott nytt lår. Själv har jag vid några tillfällen (då jag fimpat farsans kablar till olika laddare) blivit hotad att sluta mina dagar som ragu. Tror dock att jag är aningen för liten för denna anrika kaninrätt. Dock bliver den stränga mannen timid och god stundom om. Då skalar han ett äpple och jag får både skal och kärnhus. Kryper in i mitt lilla trähus och ser fram emot morgondagens äppleskrutt.
"Torstis"

4 kommentarer:

a n k i e f o n t ä n sa...

Gott Slut!

Peace in mind sa...

dom där små rackarna kan vara riktigt bitska har jag märkt. Ett år passade vi en under julen, och vi vågade knappt mata den. Arg som attan så fort vi närmade oss. Stellas rabbisar kan man e kärlek på distans...lite enklare:)

Lycka till med rekordet nu, håller alla tummar. Kram!

Anonym sa...

Morgon mina damer. Kaninerna blir som deras hussar/mattar. Vänlig men bestämd uppfostran skapar glada, snälla och lyckliga husdjur.
Skulle denna lilla vädur göra minsta försök till att bita slutar hon som ragu. Punkt slut. Nyårskramen kommer lite senare....

Anonym sa...

Fullständigt bedårande liten kanin; nästan i klass med min lilla kissekatt; som du väl redan sett på min blogg; även om bilderna så klart inte är i din klass.