fredag 19 december 2008

Fem dagar kvar bara....


Morrn, morrn som norrmannen skulle ha sagt! Så här såg det ut i december för 11 år sedan. Var ute för att plocka hem några vinterbilder mellan Göteborg och Kungsbacka. Idag är allt grått som en vadmalsbyxa.
Klockan 00.30 hade redan 10 tappra sjusovare varit inne och hälsat på. Enormt roligt och just nu är det 23 glada människor som tittat in. Jag kanske når upp till 100-strecket innan året är till ända. Appropå ända, nu kommer frågan angående fisandet i ett plaströr...?
Har inte testat att fisa i ett plaströr, men jag kanske skall försöka...men man vet ju inte alltid när fisen kommer och att plötsligt hinna få fram ett plaströr och applicerad detta innan fisen kommer kan vara jobbigt. Speciellt om man sitter på spårvagnen... Tror faktiskt att braket övergår till ett pipande och om man förkortar längden på röret så kanske man hinner stoppa in en liten kork och ta med sig fisen till ett mer lämpligt ställe och där släppa ut den. Ganska fiffigt. Skall maila min gode vän greve Gilbert von Axelklaff och höra vad han säger om detta. Han, liksom sin far och sin farfars far är och var stora kännare av fysik kopplad till teknik.
Återkommer med detta längre fram, hösten 2012 låter relevant.
Lilla Sallys Bazar är på banan efter att ha varit däckad av en bacillusk. Välkommen på benen. (det blev nog för mycket med artikeln i tidningen) Zadde, en go typ som pluggar i Seattle (USA) har kommenterat. Jo jag tackar ja! Undrar om jag har läsare i Dubai och Överkalix med? Tack för grattiset, Stefan. Du kan mer än gärna ta åt dig av äran till rekordet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är rolig du! Fisa i ett plaströr! *fniss*
Däremot har jag testat att fisa i 20 minusgrader, för att se om det blir ett rökmoln. Det blir det inte. i alla fall inte om man har byxorna på sig. kanske borde tillägga att det här var i mina ungdoms år:P

Anonym sa...

JAg tror att det blev en liten rökpuff i brallorna ändå jag *s* Det var förståndigt av dig att ha byxorna på dig i minus 20.