fredag 19 december 2008

NYTT REKORD 85 BESÖKARE!!!

Har man sett på maken. Hela 85 besökare idag! Nytt rekord. Nu har jag bara 15 kvar så har jag nått den punkt som jag hoppades skulle bli verklighet en dag. Att 100 människor läser mitt svammel på en blogg ute i rymden. Jobbar ju som fotograf/journalist så visst läser en massa folk det jag skriver, och ser de bilder jag tar. Men det är ändå inte lika intressant. Här svammlar jag mest och snart har 100 människor knappat in sig på min sida, på en dag. Märkligt. Jag sänder en bukett till alla er 85 som gett mig ett nytt rekord. Rosorna är av marzipan, lika söta som er.
Sov så sött och ge tusan i att drömma om mig, är redan upptagen, se...

pappa B

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jo d e inte sa latt att vinna lasare men ja vet att man blir jatte glad! Ja bor i Usa, pluggar i Seattle sa ja ville skriva pa engelska! Ja har ju massa Amrikanska vanner som vill veta vad ja skriver! Men det verkade bli lite for komplicerat for manga svenskar! Svenskar kan engelska, men vill inte komplicera sin di tid med att lasa pa engelska!

Anonym sa...

Grattis!!

sally bazar sa...

Hallo! Hoppas du når 100 snart! Jag älskar marsipan. Vi hade en marsipanklubb med farfar.Gott!
Jag är så glad att Sveriges Gladaste man saknar mig! En stor och elak bacilusk har härjat i familjen.Fy för vilka dagar!Men även underbara då det varit mycket att göra på sally bazar.Nästa kö till Halta Lottas.(Det hade varit kul!) Tusen Tack för artikeln!

Anonym sa...

välkommen till mig, farsan och hämta en sak...God Jul kramar

a n k i e f o n t ä n sa...

...och nu är det en ny dag. En fredag. Och jag tittar in och säger trevlig helg!

Anonym sa...

Har pulsklockan på mig och tusan vad den rusar iväg när jag läser era komments. Till och med Zadde som sitter nere i Seattle läser gubbens svammel. Den lille bazardirektörskan har återvänt, en liten "Strävis" matte finns med och så den äldsta och grattis från bloggarkungen Stefan. Vilken fin start på fredagen....kram till hela gänget

Anonym sa...

Hej, Okejokej, då vet jag i alla fall varför jag fick den udda kommentaren ;). hum, just de namnen känner jag inte till, jag antar att de ligger långt uppe i norrland. Mitt efternamn kommer från norrland någonstans, men vars vet jag inte. Grattis till rekordet!