lördag 20 december 2008

Ny dag sen 9 minuter!

Ibland när jag sitter och skriver något reportage så undrar jag vad jag hade sysslat med om jag inte hamnat med en kamera runt halsen och en penna i handen. Jag hade kanske jobbat på Volvo? Nää, jag kan ju inte ens byta en glödlampa i min och "Skogarnas Konungs" Belmondo (vår fransman, grön Pegueot 406) Hur skulle jag då kunna vara med och bygga en hel bil, nä. Försäljare tror jag hade gått för jag är ju inte rädd att prata med folk och inte heller för att stoppa in huvudet lite här och där. Fast, jag vill ju sova gott om nätterna. -Du borde ha blivit präst. säger mina kamrater (Lasse) Det hade inte gått, svär för mycket och gillar tjejerna i kyrkokören så det hade spruckit direkt. Fast det hade varit fint att bo i en stor prästgård, dragit på sig den svarta särken på söndagarna och läst innantill ur den heliga skrift. Visste ni om att en del präster har ett reklamblad för sexleksaker liggande i boken som de håller i handen. Alla tror givetvis att det är söndagens predikan eller något annat mer allvarligt. Jo hejsan, det är fyrfärgstryck från farbror Milton. Kul va?
Min adlige kamrat, Vilgot von Axelklaff tycker att jag borde skaffat mig en högre utbildning och kanske satsat på arbetet som agronom (bonde) Onödigt för jag kan ju gå omkring och sprätta hur mycket dynga jag vill ändå, dagarna igenom om så vore.
Massör hade passat, jag gillar att knåda muskler. En hemlighet jag har faktiskt utbildat mig inom taktil massage! Tji fick ni som har levt med tanken på att allt jag skriver är svammel. Ha, ha, ha. Detta mina damer och herrar handlar inte om att knåda, här är det beröring som gäller. Utan skryt så är jag bra på detta, har till och med diplom, så det så.
På St.Andrew i Scottland behöver man m ycket stöd från högre makter. Inte den här damen. Karin fd. prolirare som jag följde med till den anrika banan för att vara med när Oscar Jakobsson invigde sin golfbutik i anslutning till Utslagsplatsen.
Men nu tänker jag logga ur från webben och spela lite FarCry 2, marknadens bäste PC spel för tillfället. Jag skjuter, spränger och bombarderar så grannarna knackar i elementen. Har ett sjuhelvetes ljudsystem inkopplat till burken (redigerar mina egna filmer och vill ha bra ljud). Tack för att ni hälsar på mig. Fortsätter ni att titta till mig även andra dagar så blir jag ännu gladare. Kram på er hela gänget och ha en sköööön natt.
pappa B

Inga kommentarer: