torsdag 15 januari 2009

Kallt om röven...

...blir det för modellerna när man skall fotografera bilder till deras setcard och portfolier. Inte minst när det är vinter, snö yunna kläder och snålblåst. Här är en av mina favoriter som lider pin. Hur hon mår idag vet jag dessvärre inte men jag hoppas att hon har det bra. Har hittat en trevlig man och fortfarande är lika fin som hon vår på tiden då det begav sig...
I den här soptunnan stoppar vi de som satt i juryn för GP:s Stora Sportpris. I tunnan åker även hela Israel tillsammans med FN. När det började dra kallt och lukta krut runt FN-byggnaden så blev det fart på herrarna. Då skred man genast till verket och började klaga högljutt. Att man under flera veckor bombat skolor, sjukhus och privata bosättningar, det har man blundat för. Verkar det som, i alla fall. Ner med FN-gubbarna och Israelerna i soptunnan också.
Nu blir det en gissningstävlan bland mina läsare. Vad är detta för något? Var i världen ligger klipporna? Senast i morgon, fredag kl. 00.00 vill jag ha svaret. Vinsten, ett paket Hubba Bubba sändes som brev.
Är ni beredda?`
pappa B

3 kommentarer:

Peace in mind sa...

Jag vill verkligen vinna det där priset...men berg berg berg? En bit kol...från en korvgrillning...

Anonym sa...

Ja, några klippor är det bannemej inte. vore i så fall ena jävligt stora grässtrån vid foten av klipporna. stora som bambu då, eller. men vackert med bränt kol på nära håll. dessutom om man klickar på bilden ser man ju att den heter "kolbit. jpg"

Anonym sa...

Djävla smartingar! Ni vinner bägge två och härmed är tävlingen avslutat i förtid. Återkom med adress så kommer varsitt paket Hubba Bubba på posten. Bilden, vill ni ha den med? OK, men ni får rama in den själva men jag lovar att signera den, numrerade.
Kram ungar!