torsdag 15 januari 2009

Vilken soppa!

Nu skall ni få höra på nogot verkligt oförsvarbart och dumt. Två grejer faktiskt. Det första:
Två killar på SKF skulle "skoja" med sin kvinnliga arbetskamrat och band henne till händer och fötter och lade ner henne på fabriksgolvet. Där fotograferade de henne bunden och en av dem lär ha sagt följande "Jag gillar dig bättre när du ligger ner". Ledningen för SKF tog hårt på detta och de två fick alternativen gå självmant eller bli avskedad. En av de två sade upp sig direkt med motiveringen att det var bättre att säga upp sig själv än att få kicken. De två är åtalade för olaga frihetsberövande.


Här på Peraladas sista hål i Spanien har säkert årets pristagare gått några ronder. Eller kanske inte, banan håller nog inte för proffsen.

GP:s (gubbkalsongen)stora sportpris gick till golfproffset, miljonärskan tant Helen Alfredsson i Orlando, Florida. Hon får 40 000 svenska sloty. En piss i västerhavet för henne som funderar på att donera pengarna till sin gamla golfklubb Gullbringa utanför Göteborg. Vad har denna mångmiljonär gjort för att få priset? Jo hon har lyckats spela ihop ännu fler miljoner under året. I och för sig skickligt, men vadå? Här i väst finns flera duktiga unga talanger som faktiskt har presterat och som skulle ha en enorm nytta av 40 000! Måste få tag i någon av jurymedlemmarna och höra efter om beslutet fattades på krogen eller är seriöst påtänkt och utvärderat. Känner ju några av dem, en del mycket bra.
Idag har jag två barn på sjuklistan. Både "Skogarnas Konung" och "Prinsessan" ligger hemma med rinnande näsor, huvudvärk och är allmänt krassliga. Kvinnan är still going strong (hur länge återstår att se) och pappa B haltar på så gott det går. I övrigt går livet sin gilla gång och lite adrenalikickar under frukosten håller pumpen igång. benen och motiveringen till viktnedgången är det sämre ställt med. Måpste ta mig i kragen och jobba för att få bort aribagen.
Vi får se vad dagen har i sitt sköte. Skriver just nu och har lämning om en stund. Förhoppningsvis höres vi kanske längre fram under dagen.
pappa B

Inga kommentarer: