onsdag 14 januari 2009

Kolla vilken fin gubbe jag är! Eller, mitt liv som get?


Gick in och testade mig. Är du sexig? hittade länken på nätet och måste bara testa. Svaret har ni här: Du är lejon, med måne i skorpion. Ditt kinesiska tecken och element är get och vatten.
Du är förförande, fascinerande, otroligt social, konstnärlig, retoriker, hängiven, genialisk. Du är också empatisk, lätt känslig, klok og reflekterad, lätt varsam.

Jag undrar om detta är ett standardsvar eller?
Funderar på att printa ut det i en stor variant och rama in det ovanför kvinnans säng, tror ni det skulle ge någon effekt?
Fast vatten? Tvättar mig visserligen ofta och dricker det med is till en del wirresorter men annars, näää. Och get? Har ju bara 2-dagars stubb ofta. Bräker gör jag förvisso rätt ofta och stångas ibland men get. Får väl förstärka med mer chokladtvål hos Sally Bazar och köpa ett par flaskor "van Gils" på rea. Man kan ju inte gå omkring och lukta get heller.
pappa B

5 kommentarer:

cornelia sa...

Från Get till Get vi är de bästa i kinesiska teckens värld!!

Cornelia

Peace in mind sa...

Äsch jag vet att jag är bra, duger...Getter är fina, med sina pliriga ögon!

Anonym sa...

Ni är för snälla med mig. Getter stjäl alla grönsaker, blommor och allt annat ätbart eller ej. Getter luktar illa (det gör i alla fall inte jag och Cornelia). OK, jag plirar nog med ögonen i bland.

Baronessan sa...

Du är snygg som get... för det är väl du på bilden?

Baronessan sa...

Förresten, var är länken? Jag vill också veta om jag är en sexig get.