onsdag 14 januari 2009

Volvo varslar igen och hjulen rullar vidare....

Idag skall den dansas ut, julen. Plastgranen vikes ihop och åker ner i källaren tills nästa gång. Adventstakarna släcks och går samma väg de med. Alla tomtefigurer som smyger mellan blomkrukor och andra prydnadsföremål lite här och där åker ner i en stor kartong med silkespapper och ner i källaren med dem med. Sedan är julen slut. Inte ens en julöl finns kvar och spåren av denna hysteriska helg är bortblåsta.
Fadda julkort är det enda som syns innan de sparas till nästa jul i ett stort kuvert som funnits med sedan anno decimal.
Volvo skickar iväg änne fler jobbare från Umeå i norr ill Göteborg i söder. Tråkigt värre och snart är det även dags för underleverantörerna att minimera sina arbetsstyrkor. Ett hårt slag för många i bilbyggarbranschen. Med andra ord blir det mer tid för golfträning för det svenska folket.

Det lite mer fisförnäma folket som bor på andra sidan berget, i Partille, mitt emot oss i Angered odlar canabis i lägenheten (Ja inte alla naturligtvis). Detta skrev "gubbkalsingen" i dagens tidning. Det var polisen som skulle ingripa vid en misstänkt misshandel som hamnade mitt i en omfattande canabis produktion. Ser man på, två flugor i samma smäll. I stället för plåster och omvårdnad på sjukhus så blir det åtal, vilket vid en fällande dom, kan ge flera års fängelse för narkotikabrott. Heja snuten!

Goder morgon appropå. Idag blir det snabb utryckning för fotografering och enkätfrågor till det unga Hammarkullen, skriva och leverera. I afton blir det skidskyttestafett på TV:n och sen någon seg deckare eller annat skit innan man kvällsbloggar och möter John Blund. Vi höres.
pappa B

Inga kommentarer: