tisdag 24 februari 2009

Är bananerna fina idag?


Har tagit kontakt med Sv. Banankompaniet, Ursvenska bananer AB , Norska Guleböjsförbundet och en persisk matthandlare som även importerar persiska minibananer, ej att förväxla med små gröna gurkor. Bananodlarnas riksförbund kommer att ställa upp med prover under ett helt år och även ta hand om Stella Sweden och bjuda henne på ett års utbildning i konsten att äta och hantera en banan. Utbildningen sker endast på helger bara för att Stella inte skall behöva ta ledigt från andra viktiga åtaganden.


Samtidigt håller den ständige sekreteraren Ulvstrumpa på att sammansätta kurslitteratur avseende bananens framfart i den nya världen. En mycket intressant information som Stella kommer att ha väldig nytta av under resten av sin livstid. Huruvida bilder kommer att medfölja, vet jag icke, men en uppblåsbar banan (kan med fördel användas vid bad i hav eller större insjö, eller som gruppkudde vid olika former av camping. Detta är en mod. XL) kommer att medfölja det tredje kursbrevet.

Nu kommer pappa B att kontakta övriga i styrelsen för att undersöka huruvida mina kära kamrater har sett andra utvägar för att få lilla Stella Sweden att börja uppskatta denna förnäma frukt, böna, rot på ett för fruktens, bönans, rotens förtjänst.


fotnot: Om svenska armen hade tagit tillvara alla bananskal och använt dem utlagda vid fiendelinjen hade inte så många fiender kommit över gränsen utan snubblar och skadat både sig själva och sina vapen. Detta utan ett enda skott hade behövt avlossas.

pappa B
Skicka en kommentar