tisdag 24 februari 2009

Sten W, den sanne flygentusiasten..



Mannen på bilden heter Sten. Vi satt på samma våning han och jag och några andra idrottsfanatiker. Stens passion för flyg tar aldrig slut. Vi trimmade honom ofta när han menade på att det mesta kan flyga . En dag kom han med två tomma burkar Norrlands.
-Kolla här sa han, nu tejpar jag ihop de här två och så tog han fram två rejäla gummiband och knöt ihop dem. Sedan ställde han sig i dörren in till konferensrummet. -Titta nu era nejsägare sa han. Virade gummibanden runt ölburkarna och höll upp dem mot taket. Släppte gummibandet och kolla!!!! Burkjäklarna svävade iväg över rummet, hur elegant som helst. -Kom ihåg att det måste vara alkoholfri öl, man får inte dricka sprit när man flyger, sa han med en klurig blick i ögonvrån.
-Det finns en dagismodell också sa han och visade två plastmuggar som han limmat ihop
Sov så gott
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Eh ja det mesta flyger även apelsiner och små dieseltruckar, oftas ganska fult och inte så löångt, landningen brukar bli lite si och så ;)


mvh
http://bastardo.blogg.se

Anonym sa...

PappaB
"Gissa vem är tillbaka med den sista rapporten om min träning med Linda.
Lördag:
Linda lämnade ett meddelande på min telefonsvarare i morse, i det där äckliga, hurtfriska, gnisslande tonläget hon har. Hon undrade varför jag
inte dök upp idag. Ljudet av hennes röst fick mig att vilja slå sönder
högtalaren med första bästa trubbiga verktyg, men tyvärr saknar jag styrka att ens trycka på knapparna på fjärrkontrollen. Jag har sett på finsk tv i
elva timmar.

Söndag:
Jag åkte färdtjänst till kyrkan idag för att tacka gud att den här veckan
äntligen är slut. Jag bad också till gud att min fru nästa år väljer en roligare present. Till exempel en rotfyllning eller en rejäl tarmsköljning.
Det kommer även en rapport från Halvvasan lite senare.
"Gissa vem"

Anonym sa...

Tjenare grabbarna...
Små gaffeltruckar i luften har jag tack och lov klarat mig undan *s*

Grattis "Gissa Vem" pinan med Linda är över och du har kommit relativt kry från Mora. Hör av dig

pappa B