söndag 22 februari 2009

Enkelt, lätt och gott..


Trollen var på kalas hos sin kompis, kvinnan och jag valde att lättäta den här söndagen. Nåväl, ett gott rödvin måste till även om det var vegetabiliska minivårrullar och broccoli på tallriken. Köper ibland en förpackning med vårrullar i en asiatisk affär i Gamlestaden. Helt perfekt att värma upp i micron och sedan steka snabbt på hög värme i stekpannan.
Lite träning har pappa B hunnit med i dag. Förutom att kört stafett och masstart i skidskytte så han jag med kombinationen 30 km i längd-VM också. Utöver detta så fick magrullaren lite stryk (jag med) och så blev det 10 minuter på stepmaskinen hemma i finrummet. I kväll (runt 01.30) somnar jag säkert gott med tummen i mun precis som kungen i den tecknade varianten av Robin Hood.
Kanske vi höres
pappa B

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår att du har haft en heldag med aktiviteter. Kanske kommer John Blund tidigt ikväll;)

Anonym sa...

Ha, ha, ja vem vet. Förhoppningsvis smyger han in och får gubben i säng före 02.00
pappa B

Anonym sa...

Har ni köpt nya köksmöbler? Nu måste du ju fota lite från lyan så man får se allt ni gjort om...
Ser ju jättefint ut!!!

//Äldsta

Anonym sa...

Hörredu. Jag ska lära dig att göra riktiga "vårrullar". Nämligen bourik, eller brick som de heter i tunisien:) Mumsfilibabba!!!

stella sweden sa...

...Juuu så snyggt dukat U vårrullar är mycke goare än bananer U ett gott vin måste ju bara till det vore rent oförskämt att INTE dricka vin till maten ibalnd...


Kraaaaaaaaaaaaaaaaam!

stella sweden sa...

..psst...får vi någonsin reda på vem den där "gissa vem" är?

;)

Anonym sa...

Pinglan, det ser jag fram emot. Har ätit massor av brik, med ägg, skinka och oliver. Supergott och jag vill mer än gärna ha recept och instruktion om hur man tillagar detta. Fritys finnes och gott humör.

Stella lilla snurran. Jag har ju berättat att mannen som var "gissa vem" heter TÅ och är en gammal vän till mig. Började ana ugglor i mossen då han kände till lite för många rent personliga äventyr ur mitt liv. Nu i helgen åkte han KortVasan uppoe i Mora och jag hoppas att han fick slita ont av bara den..

äldsta..kanske det kommer, vi får väl se.

stella sweden sa...

Jojo...men TÅ är väl inget riktigt namn...;)

(o så en annan sak...har du slutat följa min blogg för din ikon är borta...o en annan också...mysko eller naturligt?)

Anonym sa...

Nästa gång jag gör bourilk lovar jag att dokumentera med kameran o lägga ut recept i bloggen. Fast jag gör med nötfärs o ost. Ibland potatismos o ägg. Men mest nötfärs. Funkar det?

Anonym sa...

BOURIK menar jag förstås!:D