söndag 22 februari 2009

Tänk hur det kan bli här i livet...


En journalissa hon skulle fara
från Lapplands vinter, ner till Sahara.
Kanske finna en vacker karl
Av detta blev det, en dromedar....

Goder natt
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

hejhej!
Jag såg din kommentar på min inlägg idag XP då jag hann inte göra det under helgen, tack för du tkr om bloggdesign! Och det var nog sista gg jag somnade med kläder på hade så himla ont i ryggen sen :O jag vet inte varför...
Anyways min små grisar, jag har aldrig tänkt på att dem kanske har små minigrisarloppor i sig :D! Dem är så rena så! Roliga inlägg fast jag förstår inte egentligen vad som menas med dem ^^ och yes, jag såg bra ut i den ^^ utan att låta dryg!

Ha en bra dag Pappa B ♥ och jag kommer tillbaka och spionera på dig ;)^^

Anonym sa...

Det där var en riktigt vacker bild; av mej...
Fast det är klart; jag är inte så säker på att jag stod så himla högt i kurs där nere i Sahara; med tanke på att det bara erbjöds en dromedar för mej.

Glöm nu inte att skicka bilden till mej, så att jag kan lägga in den i min blogg; och bevisa att jag minsann varit utanför Norrbotten.

Även om det börjar vara väldigt länge sedan :)

Inatt börjar bokrean; jag kanske kutar iväg och rycker åt mej ett par böcker.

Anonym sa...

Kära Helena.
Du har ju redan alla böcker om olika ställningar. Vrför jaga runt och leta nya. Gullio svek dig inför Let´s Dance, Piloten flög iväg som en avlöning, kvar stod skelettet och skramlade vid bordet.
Både av rädsla och av vinddraget när piloten drog. Sådana där böcker hjälper inte på oss karlar, vi måste få experimentera på egen hand förstår du. Alla är inte heller så viga att de kan slå knut på både sig själva och samtidigt klämma in dig någonstans där det finns plats och utrustning!
Möjligtvis skulle du kanske i bästa fall om priset är det rätta och det finns några exemplar kvar köpa den röd/vit rutiga -Sju sorters kakor- så att du här något att bjuda på till kaffet när jag passerar i sommar.
PAPPA b

Anonym sa...

Den rödvitrutiga kokboken har jag redan.

Men jag köpte en bok av förra årets nobelpristagare i litteratur; Le Clézio.

Köpte boken "Öken" som bland annat utspelas i just det nordafrikanska ökenlandskapet.

Anonym sa...

Ja, ja..hde det inte varit bättre att lägga pengarna på en biljett till Göteborg? *s*