fredag 20 februari 2009

Kommer att sitta fint med en Kvack någon gång nästa vecka...


Han ringde och skrattade gott, "Gissa vem" Jag lyckades efter många irrvägar avslöja den boven. Det var min gode vän TÅ, den gamle hundkapparen som just nu håller på att förebereda sig för att åka kortVasan till helgen. Detta gör han side by side (engelska) med sin vackra kärlek (lika träningsgalen hon med) Han var nära att avslöja sig genom att höja vadet om ölen till wirre. Då hade det varit ännu lättare att ta honom. Jag förlorde faktiskt en flaska till honom för ett tag sen. Då handlade det om vikt och midjemått. Han vann så det skrek om det. Han hade flera andra varianter på G men vågade inte berätta detta för då insåg han att jag hade avslöjat honom direkt. Tack för det. pappa B har nämligen varit en busig man en gång i tiden.

Nåväl nere bland alla album med negativ och diabilder finns det säkert någon nidbild på TÅ. Den kommer givetvis att få en framskjuten plats här på bloggen i sinom tid. Givetvis med vidhängande text.
Måste även berätta att han sände varma hälsningar till lilla Stella och undrade varför hon inte svarade. Men...varför skulle hon göra det till en annonym, hon har ju mig vet´ja.
pappa B

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja Ojohan
Det tog ett tag innan du kom fram till vem "gissa vem" var fast lite konstigt är det att du inte kom på det tidigare du fick ju trots allt en massa ledtrådar under veckan saker som bara ingen annan visste förutom jag. HalvVasan skall köras, låter nästan som helan och halvan, helan han med magen du vet, ta en smörgås vet ja o glöm inte majonääsen. Du skall lyssna på din kvinna hon visste ju vem "Gissa vem" var. Nu får vi sluta för denna veckan kommer inte (troligtvis) att skriva förrän på onsdag och då lovar jag att berätta hur det har gått med min träning och min instruktör Linda.
"Gissa vem"

cornelia sa...

Hej Bernt,

det var längesen vi hördes. Hoppas allt är bra med dig. Jag hörde dig i radion i morse och du hade helt rätt att säga så och ge honom en kram.

Var precis på fotomässan men har inte köpt något. Väntar fortfarande på min 5D Mark II.

Ciao ciao
Cornelia

Anonym sa...

Hahaaa...det här var det näst roligaste jag varit med om (den absolutaste topproligheten behåller jag för mig själv)...gissavem fick mig fly förbannad ett tag men sen så vände det o jag som är sååå vänsnäll började käna sympati istället....dööööör!
;D

Jo föresten så har jag tatt på mig utmaningen men kanske inte riktigt som man ska göra...

kraaaaaam!

Anonym sa...

#Gissa vem" förta er inte i kortVasan.
imperielle stella...hm...jasså, sympati jo jag tackar jag, för fienden?

Cornelia Hej vännen. Jag håller på att jobba med DVD:n till Amanda. Hoppas att den blir klar snart. Sticker upp till Kirkenes den 3 mars för färd med Hurtigruten ner till Bergen. Superkryss! Tänkte titta ner på mässan under morgondagen, vi kanske syns
pappa B

stella sweden sa...

fiende eller int....han hade ju smärtor o de kan jag int låta bli U känna sympati för även om han/hon ljugde om de vad vet jag?....så skäll int på mig!

Pappa B sa...

Stilla dig Stella lille. Int skäller väl pappa B på en liten pärla som dig. Blir ju bara svartis förstår du väl...*s*