fredag 27 mars 2009

Grattis Magnus och Annika!


Den här gubben på isen i Molkom han sket i Let´s Dance. Han väntar på hugget från stor abborren i stället. Tack för att Samulessons pojke vann. Den här gubben heter också Samuelsson, en go och glad man. Värmlänning med snabb tunga och glimten i ögat. Jag tror inte att de är slänkt, men vem vet.....

Nu återstår matchen mot Portugalien och hockeydramat HV71-Fröunda och Jonssons världscupseger, sen blir det fira av i Angered. HAr faktiskt tjuvstartat lite med ett glas rödtjut. Nu slappar jag några timmar innan jag kryper ner under duntäcket. Vadå! Det är klart jag har duntäcke och det tror fan att dunet kommer från levande fåglar då täcket aldrig ligger still...
Gå nu och lägg er ni med, direkt.
pappa B

3 kommentarer:

Laura sa...

Hehe, det får bli under din nästa Istanbulresa då! Du kan ju ha oturistiska platser som ditt tema då så kan jag visa dig runt på såna! :)

Önskar dig en fin helg!

Laura sa...

Nu har jag gått igenom hela din kategori med länder, men jag lyckades inte hitta dina inlägg från Istanbul? Det första inlägget i den nämnda kategorin var ett inlägg där du tog avsked av Istanbul, så kanske de inläggen finns någon annanstans?

Tänkte också be dig att svara på mina kommentarer i min blogg eftersom jag tyvärr har minne som en guldfisk och kanske inte kommer ihåg att gå in och kolla under respektive inlägg jag har kommenterat på för eventuellt svar! Tack på förhand! :)

Laura sa...

Hehe, ja, kläder har jag nog säkert tillräckligt med för att kunna starta upp en liten butik, men dessa är ämnade för mig själv. :)

Okej, jag ska kika in dina bilder på den gamla bloggen då!

Angående det här med kommentarer: Jag har lagt märke till att vissa bloggare svarar på möjliga kommentarer i sina EGNA bloggar, UNDER kommentarerna de har fått i varje inlägg, medan andra svarar i kommenterarens blogg. Blev kanske mer rörigt det här nu? Så här då: Jag skriver en kommentar i din blogg, du svarar i min, och tvärtom! ;) Okej? :)

Visst, det blir kanske mer sammahängande om man svarar i samma inlägg där någon har kommenterat, men jag kommer inte alltid ihåg vems blogg och i vilket inlägg jag har kommenterat och frågat något, så då är det lättare om jag får svaret direkt i min blogg!

Blir det förresten någon resa till Club Paradiso i år? Om jag skulle åka till Alanya på semester så skulle jag absolut vilja bo där, jag älskar stället! Det var nog det enda hotellet där precis ALLA våra gäster var nöjda! :)

Ha en fortsatt trevlig helg!