lördag 28 mars 2009

Gubben krymper men det går i snigelfart...

Den här skyltdockan sprang jag på i Budapest för ett par år sedan. Den stod utanför en jeansaffär och stirrade på mig. Den såg så förbannat tyken ut att jag tänkte gå fram och skicka på den en krokig höger men hejdade mig i sista stund. Till höger om mig kom nämligen två patrullerande poliser och med dem skojar man inte. Fick snabbt upp kameran och sköt några bilder. De två poliserna tittade förvånat på mig. De tänkte säkert en hel del saker om mig och mitt förehavande just då.
När jag kom hem och tankade över bilderna så visade det sig att skyltdockan såg betydligt trevligare nu än vid första anblicken. Den hade nog velat följa med till lyckolandet Sverige. Nu är den här och jag lämnar över den till er.
Viktminskningen går framåt, fast mycket, mycket sakta. Enligt mina sista beräkningar har jag gått ner de 14 kg som skall bort lagomt till julen 2017, lagomt till jag fyller 73 och då spelar det ju egentligen ingen roll hur jag ser ut, bara jag mår bra. Skall försöka lägga mig. Förbränner ju rätt mycket under djupsömnen. Den har jag missat sen en fredag 1966, då jag sov från 21 till 11 dagen därpå.
pappa B

"Den late får alltid bråttom om kvällen"

5 kommentarer:

MissC sa...

Halloj!! :)
Tack för dina fina ord hos mig :)

När du klickat på köp så måste du ju in i varukorgen högst upp på vänster sida, där händer det grejer ;)

http://misscsus.blogspot.com/2009/03/mita-den-har-ar-till-dig.html

Länken visar en bild.

Kul att du gillar ängeln!

Kram MissC

Anonym sa...

Måste verkligen säga att jag tycker han såg lite arg ut...men man vet ju aldrig...han kan ju va en riktigt reko skyltdocka...sånt är ju alltid svårt att veta på förhand innan man lärt känna honom ordentligt!

porjusolle sa...

Ja så stundar en ny dag försöker kurera Mig från en hosta jag haft i en månad nu men skall besöka husläkaren och be om dundermedicin. Måste bli frisk nu för nu skall mc:n ut på de svenska vägarna.

Olle

pappa B sa...

MissC...jag älskar änglar *s*

weirdo´s din lilla skata, aktare för skyltdockorna...*s*

Olle tag det lungt, det är massor av knäppgökar ute på vägarna nu i början av MC-säsongen.

stort och smått sa...

Hahaha! Störtskönt inlägg! Du har en skön stil när du skriver!
: )