lördag 28 mars 2009

Lyckan nästa fulländad.....

Tyvärr lyckades frikyrkopastorn från Jönköping infiltrera det övriga gänget i Robinsson, så att Beatrice åkte ut. Nästa gång blir det nog Jarmo som ryker och då svälter resten av fjantarna på sandstranden ihjäl. Är det lite Vasaknäcke under skinnet på resten så ser de till att frimicklaren åker nästa gång. Träsktyperna kommer att köra över de andra mer än en gång och fan vet om inte piersade rödtotten vinner hela skiten. Han rycker till när det behövs, resten av tiden vilar han. Smart! Den lilla krullårige innebandyledaren har inte visat mycket av sitt ledarskap och pedagogiska tänkande i de här två avsnitten så han blir inte gammal i sumpmarken....Den skäggige vältränade killen i sandstrandslaget, trodde jag hade det han såg ut att ha men verkar endast ha ett hål i skallen, kolla blicken! Doktorn är ett stort skämt. Hoppas att någon av tjejerna vinner. Hur mycket skulle man få för den här mackan nere på stranden eller träsket? Man kanske skulle öppna en korvmoj i närheten?

Heja HV! Finalspelet är klart och Frölunda kan återgå till att spela bowling. Om de hittar till bowlinghallen som man har byggt bort nu när man skall sätta tak över spårvagnshållplatsen!

Helena Jonsson ligger ett par poäng efter tyska Wilhelm när sista tävlingen avgörs i morgon. Nerverna utanpå skiddräkten dallrar och oavsett hur det slutar, så har den lilla jämtländskan gjort mer än godkänt i årets världscup. Resten av det svenska laget verkar lida av förstoppning! Får varken fart på skidorna eller ner prickarna. Nästa år satsar jag på lilla syster Jonsson, det blir hennes genombrott, var så säker. Nilsson, Domeij och Olofsson-Zidek kommer nog att trappa ner eller försvinna helt. Anna-Carin kanske fixar barnvakt och kör fram till OS, vi får väl se.
Nu kryper jag till sängs. Natti alla damer och herrar som har den goda smaken att följa med mig på mina irrfärder lite här och där.
pappa B

"En dåre säger vad han vet
en vis vet vad han säger".
Skicka en kommentar