lördag 28 mars 2009

Lyckan nästa fulländad.....

Tyvärr lyckades frikyrkopastorn från Jönköping infiltrera det övriga gänget i Robinsson, så att Beatrice åkte ut. Nästa gång blir det nog Jarmo som ryker och då svälter resten av fjantarna på sandstranden ihjäl. Är det lite Vasaknäcke under skinnet på resten så ser de till att frimicklaren åker nästa gång. Träsktyperna kommer att köra över de andra mer än en gång och fan vet om inte piersade rödtotten vinner hela skiten. Han rycker till när det behövs, resten av tiden vilar han. Smart! Den lilla krullårige innebandyledaren har inte visat mycket av sitt ledarskap och pedagogiska tänkande i de här två avsnitten så han blir inte gammal i sumpmarken....Den skäggige vältränade killen i sandstrandslaget, trodde jag hade det han såg ut att ha men verkar endast ha ett hål i skallen, kolla blicken! Doktorn är ett stort skämt. Hoppas att någon av tjejerna vinner. Hur mycket skulle man få för den här mackan nere på stranden eller träsket? Man kanske skulle öppna en korvmoj i närheten?

Heja HV! Finalspelet är klart och Frölunda kan återgå till att spela bowling. Om de hittar till bowlinghallen som man har byggt bort nu när man skall sätta tak över spårvagnshållplatsen!

Helena Jonsson ligger ett par poäng efter tyska Wilhelm när sista tävlingen avgörs i morgon. Nerverna utanpå skiddräkten dallrar och oavsett hur det slutar, så har den lilla jämtländskan gjort mer än godkänt i årets världscup. Resten av det svenska laget verkar lida av förstoppning! Får varken fart på skidorna eller ner prickarna. Nästa år satsar jag på lilla syster Jonsson, det blir hennes genombrott, var så säker. Nilsson, Domeij och Olofsson-Zidek kommer nog att trappa ner eller försvinna helt. Anna-Carin kanske fixar barnvakt och kör fram till OS, vi får väl se.
Nu kryper jag till sängs. Natti alla damer och herrar som har den goda smaken att följa med mig på mina irrfärder lite här och där.
pappa B

"En dåre säger vad han vet
en vis vet vad han säger".

9 kommentarer:

AnnelieH sa...

Dina tankar om Robinsson överenstämmer med mina..!

French hot dog är aldrig fel... hade jag godkänt bara hälfen av grejerna idag hade dottern blivit lika glad..

Du skriver underhållande!

Kram//Annelie

Pappa B sa...

Tack vännen!

Kina sa...

Å jag kommer in och säger go´morgon! Den där mackan skulle jag lätt kunna sluka:) Ha en bra dag!

Corina sa...

Jag har en Bernersennen.
Dina funderingar runt Robinson tilltalar mig :) Men jag kommer inte att följa detta dravel, blir bara så less på de stolpskott som deltar faktiskt och de som är bäst åker alltid ut först! Kramis !

(¯`¬•» ★ J O N N A ★ sa...

jaadu.. jag har nog inget vettigt svar på något av det..

Skatan sa...

Mackan skall inte till nå´t träsk... Det är en bra basföda för en Skata. För övrigt känner jag inte till de kämpande träsk-Robinssonarna... av uppenbara skäl. Men nu bär det hemåt till TV... Robinson, Lets dance och allt vad som bjuds därhemmavid...hmmm...

Anonym sa...

Skulle verkligen inte ha nåt emot den där mackan! Ser verkligen mumsig ut...Hur har helgen vart, hittade du på nåt speciellt eller bara tog det lungt?

Vi var ute på landet...träffade en liten gosse som heter Ike, han hade brutit benet. Skall hälsa på honom nästa helg också...vore tacksam om du kunde avara några uppmuntrande ord..ska skriva ut alla kommentarer och läsa upp dem för honom ! :o)

Ha det bra Kram

Anonym sa...

Ja så är det söndag får ta ett nederlag och besöka husläkaren och fråga efter dundermedicin är less denna hosta Jag har haft i en månad nu, dessutom står mcn och funderar vad som står på inte ute på vägaran och rullar

Olle

woopsidaisy sa...

den där robinsonanalysen slår verkligen min med hästlängder... jag skulle behövt vara med i robinsontävlingen. dels behövs en intelligent person dels behöver jag gå ner i vikt. alltså förena nytta med ännu mer nytta...