lördag 28 mars 2009

Ut på den svenska Medinan.....


Gör ett rejält avstamp igen från fotograferande och skrivande i morgon. Jag skall bli torghandlare igen. Om ni visste vad roligt det är att stöka med alla kärringar och gubbar på en marknadsplats. -Röda, gröna, blå, havande kvinnor betalar för två!
Jag är ju en väldigt glad skit, men jag skrattar nog aldrig så mycket någon annan stans än på just torg och marknader. Följer med Jennie och säljer krukor, snygga och billiga så det skriker.

I kväll har TV-kanalerna planerat som de blinda slåss. VM-kval mellan Portugal - Sverige och Robinsson på samma tid. Hur skickligt som helst. Får väl zappa som juniorerna gör när de tittar på 15 kanaler samtidig under en kväll. Blir förmodligen lite vimsigare än vanligt i knoppen men får försöka rätta till det via wirren och isvattnet.
Återgår nu till några sidor i USA som förhoppningsvis kommer att rendera i lite US-dollar på kontot. Fungerar detta lovar jag att lägga ut länkarna så att alla mina bloggvänner skall få samma chans att göra lite semesterpengar.
Kör hårt och bit kvinnan/mannen i öronsnibben.
pappa B

"När en getabock drar sig tillbaka
är det för att ta sats till att stångas."
Skicka en kommentar