fredag 20 mars 2009

Ny dag - nya äventyr.


Fullt ös - medvetslös brukar klacken skalda. Visst var det fullt ös, det råder det ingen tvekan om men pappa B var långt ifrån medvetslös. TUR-festen efter mässans stängning genomfördes med mycket folk, bra musik både på disqogolvet och i "tryckar hörnan" Glada unga pigga männniskor och så vi gamla stötar längst efter kanterna.
Anders Engzell från Ehrenberg Marketing förbereder en pressvisning i Scanlines monter tillsammans med en söt liten danska. Massor av vackra flickor fanns det lite överallt och alla länder försökte givetvis visa upp det vackraste man har.
Samling vid pumpen....
Märkligt nog så var det mest kvinnor som stannade till och drack lite vin. Här hade man byggt ett torn av "Boxviner" av skilda slag och åtgången var enorm.
Och så fanns det fula gubbar också. Kolla här vilken filur som dök upp framför kameran. Hu jeda mig, här hade "Prinsessan" stuckit och gömt sig om hon varit med. Efter klockan 15 så brakar det ofta loss bland montrarna. Så även denna gång. Det dukades upp, hälldes upp och åts upp. Allt under glada former.
Tjo och tjim finns det också gott om här på mässgolvet. Mina vänner från Hurtigruten hade fått in ett ukkeleleband i montern och de svängde loss rejält. Fjorlaxen och det vita vinet försvann med en helsikes fart. Om det var smaken på laxen (vinet)eller tempot på musiken som fick folket att dyka ner bland läckerheterna det vet i tusan, men fort gick det.
Idag blir det wirreprovning för hela slanten och sedan bär det av hem igen. Fredagsmyset i skinnsoffan väntar. Hur det än är på en mässa av denna dignitet så kommer den aldrig att slå ut freredagsmyset med familjen. Mina tre troll, både det stora och de två små. Vi syns under sen eftermiddag. På söndag flyger jag till Dubai!
pappa B
Skicka en kommentar