torsdag 19 mars 2009

Stoppa kyrkans irrpannor, släpp ett lejon på påven!


Innan jag beger mig ner på dagens aktiviteter på TUR-mässan så måste jag släppa ut lite frustration Nu hoppas jag verkligen att något hungrigt lejon ner i Afrika får stopp på påvaskrället. Lejonet behöver ju inte äta upp gubben (han spottar säkert ut honom då han se vem han nypit) men under alla omständigheter gör så att den katolska överheten lämnar landet med omedelbar verkan. Nu hasar sig den perverse gubbstrutten fram i sanden och förkunnar att kondomer inte hjälper för att få stopp på AIDS? Hur djävla dum får människan bli/vara. Sätt stopp för den här turnén omedelbart, passa på att kastrera skrället så kanske korggossarna får vara ifred.

7 kommentarer:

Anonym sa...

"släpp ett lejon på påven" Haha! Dagens citat!

Anonym sa...

Hmm han är i och för sig Påve och antar att han är ansedd som en viktig människa bland många. Säga att kondomer INTE hjälper mot AIDS spridning är ju rent av absurt! Go you, in your venture happy man!

Anonym sa...

Ja visst är det fantastiskt. Han till och med säger att kondomer gör det värre (om jag nu förstod honom rätt).
Om nu inte katolikerna än idag har lyckats övertyga att utomäkteskaplig sex och partnerbyte är syndigt, så verkar ju taktiken att propagera mot kondomer som att sträcka sig efter ett halmstrå.
"Katolikföreningen" har ju ändå haft ett par år på sig att visa vad de står för, då även i Afrika.

Viltvård på Påvar är att rekommendera.

kockajäveln sa...

hehe, ne skenet kan bedra:) Nja, har vart nog med folk örlandes på järnvägen idag..

Anonym sa...

Klockrent
hg storm

Anonym sa...

Tack så mycket för ditt besök och din kommentar inne på min blogg! Jag är ledsen för att det har tagit så länge för mig att svara, jag har legat lite på latsidan med kommentarer på sistone! :)

Här i Turkiet hör det till kulturen att man kan besöka nära vänner och släktingar utan förvarning, vilket kan vara jobbigt för mig ibland eftersom jag inte har vuxit upp så. De flesta av våra kompisar verkar faktiskt ha förstått detta efter att jag har gett små vinkar om detta på ett finkänsligt sätt, men den här kompisen i fråga verkar inte förstå detta. Min pojkvän tycker inte heller det är speciellt kul och har försökt prata med honom om det, men meddelandet verkar inte riktigt har gått fram. Problemet är att min pojkvän och denna kille är barndomsvänner och deras pappor är väldigt nära varandra, har fortfarande daglig telefonkontakt med varandra osv. Så det är inte bara "att säga till". Finns många oskrivna regler i den turkiska umgängeskulturen som man så småningom lägger märke till. Jag försöker att balansera mellan mitt nordiska ursprung men samtidigt leva enligt landets regler och traditioner. :) Ska leta efter dina reportage från Istanbul också, men får ta det någon annan dag, du verkar ha ganska många inlägg under "länder"! :D

Ha det bra!

Anonym sa...

Jäpp, mata lejonen med påven!
Hej lilla LAura, det är bra att du har mycket att göra, då hinner du inte längta hem.
kram
pappa B