måndag 23 mars 2009

Ny tittel på visitkortet..

Jag kan nu med stolthet skriva in "torghandlare" på mitt visitkort. Efter detta finns det bara en mycket liten plats kvar att fylla på kortet. Möjligtvis får jag in ordet bög. Fast det kommer ju aldrig att inträffa så det får bli död, istället. När dessa kort sent om sides tagit slut så behövar jag för modligen inga fler. Inte på ett tag i alla fall.

Här vinner Sabina Topalovic överlägset. Den här lilla söta tösen skall man inte djävlas med. Då förpassas man i ryggläge lika snabbt som en gråsparv skiter. Träffade henne för en personlig intervjuv för ett tag sedan, en mjuk go liten kvinna som älskade sin sport och när jag frågade henne om hon aldrig var rädd inför en match så svarade hon med blicken stenhårt fäst på mina ögon. -Vadå för, vore jag rädd skulle jag ju aldrig gå upp på mattan (det heter något annat på karatesnack, men det har jag glömt bort) Jo, dojo tror jag att det är, men skit samma. Tjejen var mycket trevlig att träffa i alla fall.
Idag skall jag skaffa mig ett dragspel, kanske. Har ett litet billigt på G. Håll tummarna. Grannarna förfasar sig över detta och har gått ut med protestlistor runt kvarteret men min god vän, greven Vilgot von Axelklaff han hejar på i bakgrunden. Han var så imponerad av att mitt dragspelande fick alla djur i Lyckseles djurpark att yla på samma gång. -Kära bror, dra på, detta är unikt, påminner om min far och min farfars far, sa han och slog takten med sin silverkrycka mot staketet in till älgarna. Har ni hört en älg yla? Näää... kunde väl tänka mig det, men det har jag. Den ylar i fiss och kan när jag spelar "Drömmen om Elin" gå ner ända till D-moll.
Ha det så bra ni kan tills vi hörs igen.
pappa B

5 kommentarer:

Anonym sa...

Dragspel låter ju kanon kul! Kan du spela eller planerar du att lära dig när du införskaffar det?

Baronessan sa...

Perfekt - jag skickar över Gubbe med sitt dragspel så kanske ni kan få igång en kör :)
Ni kan ju glömma att få öva här hemma.

Anonym sa...

weirdo, när jag försöker spela -Drömmen om Elin" så liknar det den melodin. Sen om man kan kalla det för att kunna spela, dettra låter jag vara osagt.

BAronessan!
Kom inte svansandes sen när vi får anbud från gammeldansens vänner i Las Vegeas. Då packar gubben och pappa B ner sina knappar och drar over there utan kärringar, så de så. Och gaget, de två miljonerna de lirar vi bort på de enarmade banditerna och billig wirre i baren, så de så.
Nu kör vi ett, två, ett, två, tre fyr!!!

Baronessan sa...

Skickar vidare informationen :)

Unknown sa...

Hej. sabina här. hoppas allt är bra med dig! rolig att läsa ditt inlägg. kom samtidigt på att jag fortfarande inte har sett reportaget. Har för mig att du skulle skicka ett ex. till mig men det kom aldrig fram.. Har du möjlighet att rota fram det och skicka till mig. Vore kul att se.
/sabina