måndag 23 mars 2009

Ny tittel på visitkortet..

Jag kan nu med stolthet skriva in "torghandlare" på mitt visitkort. Efter detta finns det bara en mycket liten plats kvar att fylla på kortet. Möjligtvis får jag in ordet bög. Fast det kommer ju aldrig att inträffa så det får bli död, istället. När dessa kort sent om sides tagit slut så behövar jag för modligen inga fler. Inte på ett tag i alla fall.

Här vinner Sabina Topalovic överlägset. Den här lilla söta tösen skall man inte djävlas med. Då förpassas man i ryggläge lika snabbt som en gråsparv skiter. Träffade henne för en personlig intervjuv för ett tag sedan, en mjuk go liten kvinna som älskade sin sport och när jag frågade henne om hon aldrig var rädd inför en match så svarade hon med blicken stenhårt fäst på mina ögon. -Vadå för, vore jag rädd skulle jag ju aldrig gå upp på mattan (det heter något annat på karatesnack, men det har jag glömt bort) Jo, dojo tror jag att det är, men skit samma. Tjejen var mycket trevlig att träffa i alla fall.
Idag skall jag skaffa mig ett dragspel, kanske. Har ett litet billigt på G. Håll tummarna. Grannarna förfasar sig över detta och har gått ut med protestlistor runt kvarteret men min god vän, greven Vilgot von Axelklaff han hejar på i bakgrunden. Han var så imponerad av att mitt dragspelande fick alla djur i Lyckseles djurpark att yla på samma gång. -Kära bror, dra på, detta är unikt, påminner om min far och min farfars far, sa han och slog takten med sin silverkrycka mot staketet in till älgarna. Har ni hört en älg yla? Näää... kunde väl tänka mig det, men det har jag. Den ylar i fiss och kan när jag spelar "Drömmen om Elin" gå ner ända till D-moll.
Ha det så bra ni kan tills vi hörs igen.
pappa B
Skicka en kommentar