fredag 27 mars 2009

Skönheten mot Odjuret!

I kväll siktar vi in oss på Let´s Dance, lite chips, några goda ostar och två rejäla wirrar, det sitter som en fläskläpp.
Njaää tycker inte att Linda Bagge är någon skönhet direkt. Visst, tjejen ser bra ut och hennes rynkor vid näsan när hon ler är väldigt söta. Magnus Samuelsson är defenitivt inget odjur. Pojkstackarn är stor som ett hus och stark som en björn men from som ett lamm. Vet inte om jag riktigt förstår varför det kittlas i brallorna på jury-Tony. För mig känns det mer avskräckande faktiskt. Nåväl..vem vinner finalen ikväll?

För mig är det solklart. Magnus skall vinna. Det är han som gjort den största prestationen. Han kom in på dansgolvet som en stor stel soldat, stapplade iväg och klarade av att vara kvar unde de första omgångarna mer på tittarnas bekostnad än det egna dansandet. Men..det blev bättre och bättre och nu kan pojkdjäveln dansa riktigt bra.
Linda får trösta sig med klanen Wahlgren och kompisen Moje. Hon är duktig och det syns att hon sprätt med benen i sitt tidigare liv. Är ju inte helt borta från scen- och showdans sen tidigare. Bara så ni vet det så kommer jag att ringa in och rösta på Magnus minst fem gånger, skall ni slå detta och toppa Linda då får ni ringa in fler.
Hur som haver, aftonens dans kommer naturligtvis att lägga ribban, helt klart (inte på jury-Tony) och det blir folkets röst som kommer att fälla avgörandet.
pappa B

Ett älskande hjärta blir aldrig gammalt

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men jag har inte rökt på en vecka nu ungefär ju :)

Anonym sa...

*host* Laila heter hon jue! För tidigt på morgonen? Hihi!

Anonym sa...

Ja håller med Dig där Magnus förtjänar att vinna. Han kanske har sina rötter från porjus. Brukar på ett sätt skämta att det behövdes en porjusbo för att eriksson skulle vända.

Filifjonkan 1 sa...

Filifjonkan har ledsnat på programmet vill se nya grejor nu tycker det blir så uttjatat tar ju aldrig slut.
Kollar på andra saker istället numera. Men alla har olika smak som väl är. Trevlig helg på er

Anonym sa...

Bra Jonna, du får en plastblomma!

Pinglan, Linda eller Laila vem bryr sig *s*?

Det är absolut korrekt. Dessvärre vet jag inte om Magnus har anor därifrån, men jag skulle inte bli förvånad.. detta med eriksson var bra. Fast jag räknar inte den sprätten som Porjusbo, men ändå.

Fillifjonkan, nu ska du inta vara så finkänslig. Kolla på finalen nu i kväll, en stund bara.

Filifjonkan 1 sa...

jaha ja kanske gör jag det då för att du säger det så snällt,,, men lovar inget ev får jag främmande så då kommer inte tvn på alls.