fredag 27 mars 2009

Skönheten mot Odjuret!

I kväll siktar vi in oss på Let´s Dance, lite chips, några goda ostar och två rejäla wirrar, det sitter som en fläskläpp.
Njaää tycker inte att Linda Bagge är någon skönhet direkt. Visst, tjejen ser bra ut och hennes rynkor vid näsan när hon ler är väldigt söta. Magnus Samuelsson är defenitivt inget odjur. Pojkstackarn är stor som ett hus och stark som en björn men from som ett lamm. Vet inte om jag riktigt förstår varför det kittlas i brallorna på jury-Tony. För mig känns det mer avskräckande faktiskt. Nåväl..vem vinner finalen ikväll?

För mig är det solklart. Magnus skall vinna. Det är han som gjort den största prestationen. Han kom in på dansgolvet som en stor stel soldat, stapplade iväg och klarade av att vara kvar unde de första omgångarna mer på tittarnas bekostnad än det egna dansandet. Men..det blev bättre och bättre och nu kan pojkdjäveln dansa riktigt bra.
Linda får trösta sig med klanen Wahlgren och kompisen Moje. Hon är duktig och det syns att hon sprätt med benen i sitt tidigare liv. Är ju inte helt borta från scen- och showdans sen tidigare. Bara så ni vet det så kommer jag att ringa in och rösta på Magnus minst fem gånger, skall ni slå detta och toppa Linda då får ni ringa in fler.
Hur som haver, aftonens dans kommer naturligtvis att lägga ribban, helt klart (inte på jury-Tony) och det blir folkets röst som kommer att fälla avgörandet.
pappa B

Ett älskande hjärta blir aldrig gammalt
Skicka en kommentar