lördag 4 april 2009

Friden har sänkt sig över Fjäderharvsgatan.....


Den lilla värstingen "Prinsessan" och kvinnan har rest till mormor och morfar så nu är "Skogarnas Konung" och jag gräsänklingar. Även om vi redan saknar de två så är det faktiskt skönt att bara var "grabbarna i huset". Först måste vi utföra det arbetsuppgifter som vi lovat på heder och samvete. Plocka upp allt vi skräpat ner, dammsuga hela lägenheten och kolla diskmaskinen, tömma och hänga upp tvättmaskinen (ja inte maskinen men kläderna som är däri). Inte så farligt så här på avstånd.
Sedan tar vi spårvagnen ner till Göteborg och jagar snyggingar på stan. Med våra kameror i högsta hugg. "Skogarnas Konung" har tagit över min Olympus E10, en värsting för 6-7 år sedan. Nu hänger den runt halsen på trollet och han tar riktigt bra bilder.
Vi skall äta glass på Fructus, ett av världens förmnämsat glasscaféer. Det ligger faktiskt i Göteborg, så de så. Har inte besökt dem sedan Rudolf och hans lilla fru Blanca sålde det och flyttade till Paris. Skall bli spännande och rapport kommer senare idag.
Min jakt över världen fortsätter och än en gång vill jag tacka er alla mina bloggvänner. Ni är helt fantastiska som ställer upp och hjälper mig i detta.
Återkommer efter en kort eftermiddag i solskenet. Vill ni ha ett gott skratt före middag så kika in hos Tesstamente, en väldigt rolig dam.
pappa B

"Det goda kvinnorhjärtat är Vår herres mästerstycke".
Skicka en kommentar